simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Master

Precizări legate de finalul anului de master 2020-2021

Attachments:
Download this file (Cerere_prelungire_studiiMASTER.pdf)Cerere_prelungire_studiiMASTER.pdf[ ]219 kB

În planul de învățământ la nivelul master este prevazută disciplina -Elaborarea lucrării de disertație, disciplină OBLIGATORIE care va fi notată.

 
Precizări:
 
Temele se stabilesc împreună cu îndrumătorii de lucrări care poti fi cadre didactice din semestrul 1 sau 2 de la specializarea de master urmată.Lucrările de ldisertație pot avea coordonatori ştiinţifici numai cadre didactice titulare, care deţin titlul de doctor în domeniul respectiv..
 
Pentru aceasta disciplină va trebui sa trimiteti la secretariatul Master o cerere semnata de profesorul coordonator conținând titlul lucrării de disertație și numele profesorului, indiferent dacă se susține sau nu disertația în 2021 .Pe baza aceste cererii, profesorii coordonatori vă vor acorda calificative la disciplina Elaborarea lucrării de disertație.
 
Având în vedere situația existentă se poate trimite cererea și FĂRĂ semnătura profesorului coordonator  -CEREREA însoțită de emailul prin care profesorul își exprimă acordul
 
Termenul de predare al acestor cereri - 21 mai 2021
 
Mai jos veti gasi un model de cerere.
Attachments:
Download this file (Model Cerere de Disertatie.pdf)Model Cerere de Disertatie.pdf[ ]91 kB

În documentele afişate mai jos veţi găsi ORARUL pentru specializările:

- INSTITUŢII DE DREPT PRIVAT

- ŞTIINŢE PENALE ŞI CRIMINALISTICĂ

- DREPTUL EUROPEAN ŞI DREPTUL NAŢIONAL AL AFACERILOR

Platforma utilizată pentru cursuri va fi G Suite, iar masteranzii se vor loga la cursurile online utilizând adresa instituțională(Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Cursurile se pot accesa din partea stanga a paginii

1. Lista disciplinelor si programarea lor apar in Academic Info la secțiunea Examene programare pe secție - https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/

2.Fiecărei discipline i s-a alocat o data din sesiune( date pt catalog), insa modalitatea de evaluare și datele sunt cele stabilite de
fiecare cadru didactic.

3.Pentru cele cateva discipline pentru care domnii profesori au stabilit evaluări orale in sesiune , linkuri pentru intalniri sunt disponibile la secțiunea Examene Online de pe siteul facultății http://law.ubbcluj.ro/ secțiunea Studenți/Master.

4. Studenții de la MASTER NU trebuie să se programeze la examene pe platforma AcademicInfo. Programarea se va face de către secretariat pentru toti studenții care au disciplinele de examen trecute în contractul de studii și taxele achitate la zi (în cazul studenților la cu taxă).

5.Studenții in regim cu taxă vor putea participa la examene doar dacă au achitat primele 2 tranșe din taxa de școlarizare aferente anului universitar 2020-2021. În caz de neplată notele obținute nu se pot trece in catalog.

6. Sesiunea de iarnă să va desfășura în perioada 18.01.2021 - 07.02.2021 iar sesiunea de reexaminare aferentă sem 1 în perioada 15.02.2021-21.02.201. În toamnă NU se organizează sesiunea de reexaminare pentru master.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11