simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Master

Pentru comunicarea prin email cu secretariatul se va folosi exclusiv adresa instituționala (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) si a studentului si a secretariatului.

Solicitarea adeverințelor se va face prin email, iar pentru eliberarea lor în forma fizică, precum si pentru eliberarea altor documente, studenții se vor prezenta la Secretariatul Master doar pe bază de programare folosind următorul link

https://calendly.com/simona-pop-2/master

CARNETELE DE STUDENT vor fi eliberate pe baza unei programari online, incepand cu data de 5 octombrie 2020 
Pentru eliberarea carnetelor , studenții la master vor trebui sa listeze ( fata verso) , să completeze si sa semneze CONTRACTUL DE ȘCOLARIZARE (atașat) .
Carnetele se ridica personal!

LEGITIMAȚIILE DE CĂLĂTORIE se eliberează doar la cerere. Studenții le pot solicita prin email, urmând a le ridica în 4 zile lucrătoare de la data solicitării pe baza unei programari online

Prin urmare, pentru depunerea contractelor de școlarizare si ridicarea carnetelor, și legitimațiilor studenții sunt rugați sa programeze folosind platforma https://calendly.com/simona-pop-2/master

 

 

Attachments:
Download this file (Contract scol. Master 20-21.pdf)Contract scol. Master 20-21.pdf[ ]436 kB

Toți studenții de la master 2020-2021 vor primi un email ( pe adresa furnizata la admitere) cu următoarele date:

- număr matricol

- userul pentru platforma MS Teams - ( Tutorial aici -https://dtic.ubbcluj.ro/documentatii-ms-teams-studenti/)

- userul pentru Academic Info care se va utiliza pentru contractele de studii si pentru a urmări traiectoria scolara-  (Ghid de utilizare - aici https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/helpStudenti.htm)

 

Referitor la contractele anuale de studii:

PANA IN DATA DE 1 OCTOMBRIE, STUDENȚII VOR PUTEA ÎNCĂRCA PE PLATFORMA ACADEMICINFO CONTRACTELE DE STUDII ( cu disciplinele ce urmeaza a fi studiate in sem 1 si sem 2) SCANATE SAU CU SEMNATURA ELECTRONICĂ.

Se VA alege CATE 1 OPTIONAL PE FIECARE SEMESTRU!

Contractele se completează în AcademicInfo https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ sectiunea Logare student .

Contractul de studiu se încheie pentru ambele semestre din anul universitar 2020-2021. . După completare veți descărca documentul, il veți semna, scana si incarca tot pe platforma Academic Info.

ATENTIE ! Studenții vor completa disicplinele optionale din sem I tinând cont de orarul pentru sem I (având în vedere că anumite materii optionale nu se vor studia ) .

In privinta optionalelor din sem1, se pot alege :

- Stiinte Penale -Proceduri penale comparate

- Institutii de drept privat - Aspecte actuale de procedura civila sau Răspunderea civilă delictuală

- Dr afacerilor- Vânzarea internaţională sau  Aspecte actuale de procedura civila

- ICBL - Dreptul european al achizitiilor publice

- Drept privat al UE - exclusiv -Restructurarea companiilor conform normelor UE

Pentru recuperare cont/parolă folosiți linkul https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/EmailStudentiAnulIntai.aspx activ începând cu data de 26.09.2020.

Pe Academic Info apare în loc de numărul matricol numărul legitimației de la admitere, este in regulă si de asemenea, eventualele erori privind adresa de email, datele din CI,etc de pe platforma Academic Info se vor remedia pe parcurs, ca atare nu trebuie sa constituie impedimente in incheierea contractului de studiu

.

În anul universitar 2020-2021, TAXELE DE ŞCOLARIZARE se vor achita în patru tranşe egale cu următoarele scadenţe:

Tranşa I ……………………………. ACHITATĂ LA CONFIRMARE
Tranşa II …………………………….07 decembrie 2020
Tranşa III ………………………………..15 martie 2021
Tranşa IV ………………………………..…17 mai 2021

 

Pentru depăşirea scadenţelor se vor percepe penalităţi de 0,04% pentru fiecare zi calendaristică de întârziere.

                       Va dorim succes in anul universitar 2020-2021!

 

Cererile-tip pentru burse  DE MERIT ( formular atașat) vor fi trimise pe adresa de email a Secretariatului de an Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (completate, semnate și scanate), în perioada 28 septembrie - 16 octombrie 2020.

Pentru sem I la Master se vor acorda numai burse de merit, criteriul fiind media de admitere, iar departajarea se va face in functie de media de licenta.

CERERILE ŞI DOSARELE pentru BURSELE SOCIALE şi MEDICALE se vor încărca la https://inscrieri.ubbcluj.ro/burse, în perioada 28 septembrie - 16 octombrie 2020, de luni până vineri, între orele 9.00-12.00.

VENITUL MAXIM ADMIS: 1.346 LEI.

Pentru mai multe informații legate de dosarele de burse sociale și medicale urmăriți anunțul postat la Secțiunea Studenți - Administrator șef facultate si contactati Administatorul sef  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

https://law.ubbcluj.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=24&Itemid=173

Attachments:
Download this file (cerere bursa 2020-2021.MASTER.pdf)cerere bursa 2020-2021.MASTER.pdf[ ]181 kB

În documentul atașat veți găsi studenții masteranzi din anul 2019-2020 care au situația neîncheiată (nu și-au promovat toate examenele).

Precizări:

1. Studenții care au acumulat minim 30 de credite în anul 2019-2020 au avut posibilitatea de cere prelungirea studiilor în 2020-2021 (termen cerere-11.09.2020)

2. Studenții care au acumulat minim 30 de credite în anul 2019-2020 și NU AU DEPUS CERERE, respectiv NU AU ACUMULAT 30 DE CREDITE  vor fi exmatriculați. Aceștia pot să își continue studiile de master în anii următori doar după promovarea unui nou examen de admitere.

3 Masteranzii care și-au promovat toate examenele , dar nu au susținut lucrarea de disertație sunt considerați absolvenți.

 

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11