simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Master

Din data de 15 mai 2020, vă rugăm ca toate solicitările dvs. să fie făcute prin email (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )sau telefonic (0264/405300 int 5927 ) pentru evitarea aglomerărilor și expunerii la virus a tuturor persoanelor implicate.

În cazul în care este nevoie urgentă de depunere de documente sau preluare de documente originale, se va face numai în urma unei programări online sau telefonice cu minim 1 zi lucrătoare înainte.
Casieria va rămâne în continuare închisă, orice taxă se va achita exclusiv online, urmând ca dovada plății se va transmite prin email administratorului de facultate (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..ro)

Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

In secțiunea Regulamente gasiti completările la Regulamentul de finalizarea a studiilor -disertație 2020 precum si completările la Regulamentul de organizare și funcționare a Facultății de Drept 2020.

În planul de învățământ la nivelul master este prevazută disciplina -Elaborarea lucrării de disertație, disciplină obligatorie care va fi notată.

Pentru aceasta disciplină va trebui sa trimiteti la secretariatul Master o cerere semnata de profesorul coordonator conținând titlul lucrării de disertație și numele profesorului, indiferent dacă se susține sau nu disertația în 2020 .Pe baza aceste cererii, profesorii coordonatori vă vor acorda calificative la disciplina Elaborarea lucrării de disertație.

Având în vedere situația existentă se poate  trimite cererea și FĂRĂ semnătura profesorului coordonator (modelul cererii fiind atașat) DAR este OBLIGATORIU să aveți acordul scris (prin email al profesorului )vă rog să forwardați emailul cu acordul.

Termenul de predare al acestor cereri - 31 mai 2020.

Mai jos veti gasi un model de cerere.

Attachments:
Download this file (Model Cerere de Disertatie (2).doc)Model Cerere de Disertatie (2).doc[ ]28 kB

Evaluarea prestaţiei didactice la cursurile și seminariile la care ați participat în semestrul II al anului universitar curent se va desfăşura în perioada: 11 mai 2020 - 31 mai 2020.

Evaluarea se face prin intermediul opţiunii Evaluare cursuri, de pe pagina personală - https://studnet.law.ubbcluj.ro/login şi este anonimă .

Această evaluare are un scop statistic şi va contribui la îmbunătăţirea activităţii didactice.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11