Secretariat

Andreea-Monica Sebe
0264-405300, int. 5910
anul4@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Anul IV

Certificatul de competenţă lingvistică se poate obţine astfel:

-pe baza unui test de limbăgratuit,organizat de Departamentul de limbi străine de specialitate,la sediul facultăţii şi care permite o singură prezentare sau

-pe baza Testului Alpha sau Lingua, în urma căruia se eliberează un Certificat de competenţă lingvistică, cu valabilitate  de 2 ani, şi care se organizează pe tot parcursul anului terminal conform programării domeniilor de studiu sau a facultăţilor.(pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul http://www.alpha.ubbcluj.ro/certificat.html)

Studenţii care au absolvit un program într-o altă limbă decât cea a liniilor de studii română, maghiară sau germană, nu au nevoie de certificat de competenţă lingvistică.  Comisiilede licenţă pot recunoaşte la înscrierea la examenul de licenţă unul din tipurile de certificate cuprinse în ANEXA la Regulamentul de licenţă. Studenţii vor prezenta la înscrierea la licenţă ocopie a certificatului respectiv.

Candidaţii la examenul de licenţă care au beneficiat de burse în cadrul Programului SOCRATES/ERASMUS pe o perioadă de cel puţin 3 luni suntexceptaţi de la obligaţia prezentării certificatului de competenţă lingvistică, subc ondiţia atestării calităţii de student SOCRATES/ERASMUS.

De asemenea, candidaţii care sunt licenţiaţi ai Facultăţii de Litere sunt exceptaţi de la obligaţia prezentării certificatului de competenţă lingvistică. Aceştia vor trebui prezinte o copie simplă a diplomei de licenţă.

Referatele de practica 3 pentru studentii anului IV si prelungire de studii se vor depune MIERCURI, 4 MARTIE, de la ora 18, in sala 217.

Studentii isi pot vizualiza contractul de studii, situatia taxelelor, notele in sectiunea Studenti/Pagina personala (tot pe baza CNPului) - http://law.ubbcluj.ro/privarea/

Consultarea lucrarilor la Drept comercial II va avea loc in data de 25 februarie, de la ora 10, în sala P7.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11