Secretariat

Mihaela Bîlc
0264-405300, int. 5987
anul4@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Anul IV

În documentele ataşate veţi găsi :

- ORARul anului IV, semestrul 1- seria 1

- ORARul anului IV, semestrul 1- seria 2

Pentru DREPTUL COMERȚULUI INTERNAȚIONAL în limba engleză orarul va fi: miercurea de la ora 11, in sala 207.

Având în vedere numărul insuficient de înscriși , disciplina DREPT INTERNAȚIONAL PRIVAT NU se va ține în limba engleză!!

Attachments:
Download this file (Orar sem 2 anul IV modificat.pdf)Orar sem 2 anul IV modificat.pdf[ ]1055 kB

În documentul ataşat veţi găsi PROGRAMAREA EXAMENELOR AFERENTE ANULUI IV, SEM 1 - sesiunea de REEXAMINĂRI (19-25 FEBRUARIE 2018):

Precizări:

Pentru sesiunea de RESTANŢE studenţii trebuie să se programeze până duminică 18.02.2018, ora 8:00, pentru data planificată pentru fiecare examen.
Programarea se face utilizând aplicaţia de evidenţă a studenţilor. (http://law.ubbcluj.ro/privarea/index.php)

LIPSA PROGRAMĂRII ATRAGE IMPOSIBILITATEA PREZENTĂRII LA EXAMEN ÎN SESIUNEA RESPECTIVĂ.

Neplata tranşelor scadente şi a penalităţilor de întârziere aferente până la data de 15.02.2018 atrage pierderea dreptului studentului de a se prezenta la examenele din sesiunea respectivă.
Orice probleme legate de taxe, note sau alte probleme tehnice vor fi sesizate la secretariat până la data de 16.02.2018, ora 12:00 . Acest tip de reclamaţii nu se vor lua în considerare după această dată şi nu pot fi invocate ca motiv pentru neefectuarea opţiunii pentru una dintre datele de examinare.

Studenţii se pot prezenta la restanţele aferente semestrului I EXCLUSIV în sesiunea de restanţe din iarnă (19 – 25 februarie 2018)!!
IMPORTANT!
Nu se va organiza sesiune de toamnă pentru examenele de anul IV!!!

 

Cererile pentru recunoaşterea OPŢIONALELOR NENOMINALIZATE însoţite de adeverinţa sau foaia matricolă doveditoare se vor depune la secretariatul anului IV în perioada 22 ianuarie-22 februarie 2018.

În atenţia studenţilor aflaţi în prelungire de studii şi reînmatriculaţi

Studenţii care deţin un certificat de compenţă lingvistică emis de către facultatea de drept în anii 2016 (şi în anii precedenti) NU vor putea putea să se înscrie pe baza lui la licenţa din iunie-iulie 2018 .

Așadar, întrucât atestatul are o perioadă de valabilitate de 2 ani de la data eliberării, studenții aflați în prelungire (care au beneficiat deja de testarea gratuită a competenței lingvistice și ale căror atestate au expirat între timp) trebuie să dea un certificat de competență lingvistică oriunde doresc ei  (Centrele Alpha -  http://alpha.ubbcluj.ro/certificate/ sau Lingua - http://lingua.ubbcluj.ro/index.php?menuid=4&lang=RO sau certificate internaţionale)și să vă aducă această dovadă în vederea înscrierii la licență, nivel minim B1.

De asemenea, studenţii care au beneficiat de burse în cadrul Programului ERASMUS pe o perioadă de cel puţin 3 luni sunt exceptaţi de la obligaţia prezentării certificatului de competenţă lingvistică, sub condiţia atestării calităţii de student ERASMUS, iar cei care sunt licenţiaţi ai Facultăţii de Litere sunt exceptaţi de la obligaţia prezentării certificatului de competenţă lingvistică. Aceştia vor trebui să prezinte o copie
simplă a diplomei de licenţă

Certificatele internaţionale acceptate sunt ataşate mai jos.

Attachments:
Download this file (Certificate_lingvistice_acceptate.pdf)Certificate_lingvistice_acceptate.pdf[ ]100 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11