Secretariat

Andreea-Monica Sebe
0264-405300, int. 5910
anul4@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Anul IV

Studenții ale căror certificate de competență lingvistică nu mai sunt valabile pentru înscrierea la sesiunea de licență Iulie 2021, se pot adresa Centrelor Alpha (Facultatea de Litere) sau Lingua (Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor), din cadrul UBB.

http://lett.ubbcluj.ro/alpha/en/certificate-si-teste/

http://lingua.ubbcluj.ro/index.php?menuid=4&lang=RO

 Mai jos regăsiți anunțul de recrutare pentru stagii de practică în perioada vacanței de vară pentru studenții din anul al III-lea, respectiv de colaborare ca avocați stagiari pentru studenții din anul al IV-lea, după absolvirea facultății și intrarea în barou.

În acest semestru nu se va ține cursul de Contencios judiciar privat european.

Studenții înscriși la această disciplină sunt rugați să trimită pe adresa de email a anului 4 o cerere de modificare a contractului de studii, respectiv de înlocuire a acestei discipline cu o altă disciplină opțională.

Examenul la disciplina Drept administrativ II din data de 19 februarie 2021 se va desfășura pe platforma Google Suits, accesând Google Classroomul creat în acest scop prin codul yjhpox7.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11