Secretariat

Mihaela Bîlc
0264-405300, int. 5987
anul4@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

In atenția studenților aflați în PRELUNGIRE de studii

Situația școlară a studenților aflați îm prelungire de studii va fi preluată în totalitate in Platforma UBB AcademicInfo. Pentru logarea în această platformă urmați acest link

https://academicinfo.ubbcluj.ro/EmailStudenti.aspx 

Credențialele de acces, dupa recuperare cont le veți primi pe adresa de email instituțional Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pe pagina personală din platformă este încărcat contractul dvs conform planului de invățământ ( puteți verifica disciplinele obligatorii, opționale și limba străină in paralel cu evidența veche Studnet care este activă). 

Studenții din prelungire de studii ale căror acte de identitate au expirat vor aduce la secretariat/vor trimite prin email la secretariatul anului 4 o copie dupa cartea de identitate valabilă pentru a opera modificarea in evidență.

După importul notelor în noua platforma o să pun un alt anunț de verificare a situației școlare iar apoi se va face debitarea taxelor pentru disciplinele contractate ca restanțe. Plata taxelor aferente se va face direct in platforma AcademicInfo.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11