Secretariat

Mihaela Bîlc
0264-405300, int. 5987
anul4@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Anul IV

Cererile de modificare a contractelor de studii au fost aprobate. Studentii care au depus cerere sunt rugati sa se prezinte la secretariat pentru a modifica contractul de studiu.

Cursul de Medicina legala de astazi, 3 martie nu se tine.

Studentii anului IV si prelungire de studiu pot sa isi depuna referatul de practica administrativa in data de 20 aprilie, la secretariatul anului IV, intre orele 9 -12. Aceasta este ultima data de predare a referatului de Practica II.

Certificatul de competenţă lingvistică se poate obţine astfel:

-pe baza unui test de limbăgratuit,organizat de Departamentul de limbi străine de specialitate,la sediul facultăţii şi care permite o singură prezentare sau

-pe baza Testului Alpha sau Lingua, în urma căruia se eliberează un Certificat de competenţă lingvistică, cu valabilitate  de 2 ani, şi care se organizează pe tot parcursul anului terminal conform programării domeniilor de studiu sau a facultăţilor.(pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul http://www.alpha.ubbcluj.ro/certificat.html)

Studenţii care au absolvit un program într-o altă limbă decât cea a liniilor de studii română, maghiară sau germană, nu au nevoie de certificat de competenţă lingvistică.  Comisiilede licenţă pot recunoaşte la înscrierea la examenul de licenţă unul din tipurile de certificate cuprinse în ANEXA la Regulamentul de licenţă. Studenţii vor prezenta la înscrierea la licenţă ocopie a certificatului respectiv.

Candidaţii la examenul de licenţă care au beneficiat de burse în cadrul Programului SOCRATES/ERASMUS pe o perioadă de cel puţin 3 luni suntexceptaţi de la obligaţia prezentării certificatului de competenţă lingvistică, subc ondiţia atestării calităţii de student SOCRATES/ERASMUS.

De asemenea, candidaţii care sunt licenţiaţi ai Facultăţii de Litere sunt exceptaţi de la obligaţia prezentării certificatului de competenţă lingvistică. Aceştia vor trebui prezinte o copie simplă a diplomei de licenţă.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11