Secretariat

Mihaela Bîlc
0264-405300, int. 5987
anul4@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Anul IV

Evaluarea prestaţiei didactice la cursurile și seminariile la care ați participat în semestrul I al anului universitar 2023-2024 se va desfăşura în perioada 11 decembrie 2023 - 14 ianuarie 2024.


Evaluarea cursurilor se va face pe contul dvs. Academic Info https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ (partea stângă a paginii) - Secțiunea Evaluare profesori (ambele chestionare - CURS și SEMINAR).

Această evaluare are un scop statistic şi va contribui la îmbunătăţirea activităţii didactice.

Situația școlară a studenților aflați îm prelungire de studii va fi preluată în totalitate in Platforma UBB AcademicInfo. Pentru logarea în această platformă urmați acest link

https://academicinfo.ubbcluj.ro/EmailStudenti.aspx 

Credențialele de acces, dupa recuperare cont le veți primi pe adresa de email instituțional Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pe pagina personală din platformă este încărcat contractul dvs conform planului de invățământ ( puteți verifica disciplinele obligatorii, opționale și limba străină in paralel cu evidența veche Studnet care este activă). 

Studenții din prelungire de studii ale căror acte de identitate au expirat vor aduce la secretariat/vor trimite prin email la secretariatul anului 4 o copie dupa cartea de identitate valabilă pentru a opera modificarea in evidență.

După importul notelor în noua platforma o să pun un alt anunț de verificare a situației școlare iar apoi se va face debitarea taxelor pentru disciplinele contractate ca restanțe. Plata taxelor aferente se va face direct in platforma AcademicInfo.

Attachments:
Download this file (Orar special bibliotecă.docx)Orar special bibliotecă.docx[ ]11 kB

Studenții care NU au mai beneficiat niciodată de bursă sau din motive justificate doresc schimbarea contului IBAN cu care figurează în baza de date trebuie să trimită documentul bancar (scanat/pozat), de unde să reiasă că sunt titularii contului, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pe documentul bancar se menționează facultatea la care studiază, tipul bursei (socială fonduri proprii UBB), anul de studiu, CNP-ul și modificarea numelui (dacă este cazul).

Attachments:
Download this file (Beneficiari burse sociale UBB.pdf)Beneficiari burse sociale UBB.pdf[ ]105 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11