simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Şcoala doctorală DREPT

Afişierul şcolii doctorale.

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai organizează o nouă ediție a Conferinței naționale a doctoranzilor în drept penal și procedură penală, ce urmează a se desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 24-25 mai 2024.

Detalii în anunțul de mai jos.

Attachments:
Download this file (Anunt_conferinta_2024.pdf)Anunt_conferinta_2024.pdf[ ]274 kB

Aplicații academice pentru programele de tip fellowship-UBB-2023 – Centrul pentru Managementul Cercetării Științifice (ubbcluj.ro)
ca o oportunitate excelentă adresată atât doctoranzilor și cercetătorilor din UBB dar și cadrelor didactice/cercetătorilor internaţionali de prestigiu din străinătate (e.g., highly cited researchers, cercetători de la universităţi Top 500, cercetători cu rezultate și impact consistent ȋn literatura de specialitate) care derulează activităţi de CDI de excelenţă.

In documentul anexat se găsește o sinteză a programelor (condiții de participare, număr de burse, îndatoriri ale beneficiarilor, conținut dosar aplicație etc.)

Depunerea dosarelor (în format word şi pdf) se va face în perioada 16 - 23 ianuarie 2023,prin email adresat dnei. Mihaela Neamț ( Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

CONSILIUL ȘCOLII DOCTORALE DREPT :

Prof.dr. Ovidiu Podaru – director şcoală doctorală
Prof.dr. Florin Streteanu – conducător de doctorat
Prof.dr. Ioana Vasiu-conducător de doctorat
Călin-Ioan Rus – student doctorand
Meda Boroşteanu – personalitate din afara şcolii doctorale- avocat-


CONDUCĂTORI DE DOCTORAT:
Prof. dr. Mircea Bob-Bocșan -Drept civil - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Radu N. Catană - Drept comercial - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Dacian Dragoş -Drept administrativ - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Gheorghiţă Mateuţ - Drept penal - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Florin Streteanu - Drept penal Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Paul Vasilescu- Drept civil - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ioana Vasiu - Drept public Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ionuţ Popa -Drept civil Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Sergiu Bogdan -Drept penal - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ovidiu Podaru -Drept administrativ - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf.dr. Sorin Alămoreanu -Criminalistica - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SECRETAR ȘCOALĂ DOCTORALĂ:

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Procedura pentru utilizarea conturilor SINTACT

1. Cei care sunt utilizatori noi trebuie sa creeze contul (găsiți atașat pașii necesari).

2. Cei care au mai avut cont, trebuie sa se autentifice. User-ul este adresa de la LAW (cea cu @law.ubbcluj.ro) 

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11