simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Master

În documentele afişate mai jos veţi găsi ORARUL pentru specializările:

- INSTITUŢII DE DREPT PRIVAT
- ŞTIINŢE PENALE ŞI CRIMINALISTICĂ
- DREPTUL EUROPEAN ŞI DREPTUL NAŢIONAL AL AFACERILOR
- DREPT PRIVAT AL UE
- DREPTUL INTERNAȚIONAL ȘI COMPARAT AL AFACERILOR

Orar discipline facultative:

Disciplina Fundamente de antreprenoriat este coordonată la nivel de universitate de doamna Prof. dr. Simona Motogna împreună cu domnul Lect. dr. Dan Mircea Suciu și va fi predată de invitați din mediul de business. Cursurile se vor desfășura exclusiv online, în fiecare joi, în intervalul orar 18:00-20:00.

 

Disciplina Fundamente de educație umanistă (Teoria argumentării) va fi predată de către dl. Lect. dr. Adrian Ludușan și dl. Lect. dr. Mihai Rusu (programe în limbile română și engleză), dl. Lect. dr. Péter-Alpár Gergely (programe în limba maghiară), dl. Lect. dr. Christian Schuster (programe în limba germană). Cursurile se vor desfășura exclusiv online, în fiecare miercuri, în intervalul orar 18:00-20:00.

Toți studenții trebuie să completeze și să încarce pe platforma Academic Info https://academicinfo.ubbcluj.ro/ contractul anual de studii pentru anul universitar 2023-2024, până la data de 30 septembrie 2023

CONTRACTELE DE STUDII - cuprind disciplinele obligatorii și opționale care se vor studia în semestrul 1 și semestrul 2 al anului universitar 2023-2024

1. Completarea pe platforma online ACADEMIC INFO https://academicinfo.ubbcluj.ro/ - termen - 30 septembrie 2023, ora 23

Studenții vor parcurge următorii pași:

PASUL 1:Se vor loga pe platforma AcademicInfo folosind opțiunea de recuperare cont accesând linkul de mai jos:

 
Vor folosi opțiunea de recuperare cont, utilizând adresa de email cu care s-au înscris la concursul de admitere.

Atenție! Datele contului se vor primi pe adresa utilizată la admitere iar Credențialele primite se vor păstra pe toată durata perioadei de școlarizare(vă rugăm să vi le notați, veți avea nevoie de ele de fiecare dată când veți dori să vă accesați contul)

PASUL 2: Se vor loga pe platforma AcademicInfo https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ cu credentialele obținute. Se va accesa secțiunea Contracte studii si va completa contractul anual de studii pentru anul universitar 2023-2024 (înainte de completare, vă rog consultaţi cu ATENŢIE precizările legate de materii de mai jos). PLANURILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT le găsiți atașate mai jos și în secțiunea documente.

PASUL 3:  Vor descărca și semna contractul completat, iar apoi îl vor încărca cu semnătură în aceeași platformă (Academic Info https://academicinfo.ubbcluj.ro/), în secțiunea Încarcă documente – Contracte studii.

Precizări IMPORTANTE privind disciplinele :
1. Credite OBLIGATORII : 32 pe semestrul 1 si 30 pe semestrul 2
2. Practica- este disciplină obligatorie de sem 1
3. Elaborarea lucrării de disertație- este disciplină obligatorie de sem 2
4. Se va alege cate 1 singur optional pe fiecare semestru! 
*Precizări privind opționalele:
- la specializarea Dreptul european și dreptul național al afacerilor- în semestrul 1 NU se poate alege Vânzarea internațională ( aceasta disciplină NU se va preda în acest an) iar în semestrul 2 NU se poate alege Dreptul afacerilor și autorizațiile administrative ( aceasta disciplină NU se va preda în acest an)
- la specializarea Instituții de drept privat- în semestrul 2 NU se poate alege Contractele în dreptul consumului ( aceasta disciplină NU se va preda în acest an)
- la specializarea Dreptul internațional și dreptul comparat al afacerilor-în semestrul 2 se poate alege exclusiv Dreptul energiei
- la specializarea Drept privat al UE- în semestrul 1 se poate alege exclusiv Dreptul european al proprietății intelectuale

2. După încărcarea online Contractul se va lista şi se va depune in original la Secretariatul Master în perioda 9-20 octombrie 2023.

Luni, 17 iulie 2023, Secretariatul Facultății de Drept va fi închis.

Programarea examenelor de la master pentru sesiunea din vară ( normală și reexaminari)

Pentru orice nelamurire sau problema, va rugam sa contactati cadrul didactic titular sau secretariatul.

Attachments:
Download this file (Programare examene master SEM 2.pdf)Programare examene master SEM 2.pdf[ ]266 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11