simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Master

Conform Hotărârii Consiliului Facultății de Drept, din data de 15 septembrie 2021, precum și a Hotărârilor CA a UBB din 7 septembrie și a Senatului UBB nr.102 din 14 septembrie 2021, activitatea didactică în semestrul I al anului universitar 2021-2022 se va desfășura după cum urmează

Nivel master:
a) Activitatea se va desfășura online, cu excepția programelor de master Drept Privat al Uniunii Europene (în limba maghiară) și Științe penale și criminalistică, care se vor desfășura exclusiv față în față.

Precizări legate de finalul anului de master 2020-2021

Attachments:
Download this file (Cerere_prelungire_studiiMASTER.pdf)Cerere_prelungire_studiiMASTER.pdf[ ]219 kB

În planul de învățământ la nivelul master este prevazută disciplina -Elaborarea lucrării de disertație, disciplină OBLIGATORIE care va fi notată.

 
Precizări:
 
Temele se stabilesc împreună cu îndrumătorii de lucrări care poti fi cadre didactice din semestrul 1 sau 2 de la specializarea de master urmată.Lucrările de ldisertație pot avea coordonatori ştiinţifici numai cadre didactice titulare, care deţin titlul de doctor în domeniul respectiv..
 
Pentru aceasta disciplină va trebui sa trimiteti la secretariatul Master o cerere semnata de profesorul coordonator conținând titlul lucrării de disertație și numele profesorului, indiferent dacă se susține sau nu disertația în 2021 .Pe baza aceste cererii, profesorii coordonatori vă vor acorda calificative la disciplina Elaborarea lucrării de disertație.
 
Având în vedere situația existentă se poate trimite cererea și FĂRĂ semnătura profesorului coordonator  -CEREREA însoțită de emailul prin care profesorul își exprimă acordul
 
Termenul de predare al acestor cereri - 21 mai 2021
 
Mai jos veti gasi un model de cerere.
Attachments:
Download this file (Model Cerere de Disertatie.pdf)Model Cerere de Disertatie.pdf[ ]91 kB

În documentele afişate mai jos veţi găsi ORARUL pentru specializările:

- INSTITUŢII DE DREPT PRIVAT

- ŞTIINŢE PENALE ŞI CRIMINALISTICĂ

- DREPTUL EUROPEAN ŞI DREPTUL NAŢIONAL AL AFACERILOR

Platforma utilizată pentru cursuri va fi G Suite, iar masteranzii se vor loga la cursurile online utilizând adresa instituțională(Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Cursurile se pot accesa din partea stanga a paginii

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11