simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Master

Attachments:
Download this file (Anunt MOOT COURT.pdf)Anunt MOOT COURT.pdf[ ]201 kB

Evaluarea prestaţiei didactice la cursurile și seminariile la care ați participat în semestrul I al anului universitar 2022-2023 se va desfăşura în perioada 12 decembrie 2022 – 15 ianuarie 2023.

Evaluarea cursurilor se vor face pe contul dvs Academic Info https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ (partea stanga a paginii)- Secțiunea Evaluare profesori ( ambele chestionare - CURS si SEMINAR).

Această evaluare are un scop statistic şi va contribui la îmbunătăţirea activităţii didactice.

Listele finale de burse s-au afisat azi, 08.11.2022 și se pot consulta la următorul link:

https://law.ubbcluj.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=5296:liste-finale-burse-sem-i-2022-2023&catid=8&Itemid=107

Studenții care NU au mai beneficiat niciodată de bursă sau din motive justificate doresc schimbarea contului IBAN cu care figurează în baza de date trebuie să trimită documentul bancar la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. scanat/pozat de unde să reiasă că sunt titularii contului.

Pe documentul bancar se menționează facultatea la care studiază, tipul bursei (performanță, merit, socială), anul de studiu, CNP-ul și modificarea numelui (dacă este cazul)

Detalii legate de disciplina PRACTICA din sem 1 :

- este o disciplina obligatorie, creditata cu 2 credite

- se va nota cu note de la 1 la 10, insa nu este inclusa in media pentru bursa

- responsabilii de Practica pentru fiecare specializare sunt:

1. Institutii de drept privat - conf.dr. Juanita Goicovici Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

2. Stiinte penale si criminalistica- lect dr. Diana Ionescu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

3. Dreptul european si dreptul national al afacerilor - conf.dr. Juanita Goicovici Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

4. Dreptul international si comparat al afacerilor -prof.dr. Radu Catana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

5. Drept privat al UE -conf.dr. Fabian Gyula- Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Detalii, termene si cerinte legate de aceasta disciplina veti gasi in documentul atasat.

FORMULARUL tipizat DE PRACTICĂ necesar îl găsiți, de asemenea, atașat.

 

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11