simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Școala Doctorală Drept

CONSILIUL ȘCOLII DOCTORALE DREPT :

Prof.dr. Ovidiu Podaru – director şcoală doctorală
Prof.dr. Florin Streteanu – conducător de doctorat
Prof.dr. Ioana Vasiu-conducător de doctorat
Călin-Ioan Rus – student doctorand
Meda Boroşteanu – personalitate din afara şcolii doctorale- avocat-


CONDUCĂTORI DE DOCTORAT:
Prof. dr. Mircea Bob-Bocșan -Drept civil - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Radu N. Catană - Drept comercial - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Dacian Dragoş -Drept administrativ - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Gheorghiţă Mateuţ - Drept penal - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Florin Streteanu - Drept penal Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Paul Vasilescu- Drept civil - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ioana Vasiu - Drept public Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ionuţ Popa -Drept civil Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Sergiu Bogdan -Drept penal - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ovidiu Podaru -Drept administrativ - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf.dr. Sorin Alămoreanu -Criminalistica - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SECRETAR ȘCOALĂ DOCTORALĂ:

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11