Secretariat

Andreea-Monica Sebe
0264-405300, int. 5910
anul1@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Contracte de studii anul I

Contractele de studii pentru anul I (2020-2021) învățământ cu frecvență, au fost preluate în secretariat de pe platforma Academic Info.

Va rog să verificați contractele încărcate.

La studenții la care contractele sunt neîncărcate sunt probleme cu contractarea disciplinelor. Cea mai frecventă problemă apare la semestrul II unde nu s-a ținut cont de precizarea:

!!! Pentru disciplinele din semestrul II Drept instituțional al UE și Drept internațional public există posibilitatea de a fi studiate în română, in engleză (apare un E dupa codul disciplinei) sau maghiară (apare un M după codul disciplinei), veti alege o singură dată disciplina, celelate variante le debifați.

Disciplinele obligatorii și educația fizică s-au preluat automat, dvs a trebuit sa alegeți câte un opțional pentru fiecare semestru și limba străină (aceeași pentru ambele semestre).

În total sunt 70 de credite, câte 35 pe fiecare semestru.

Studenții în cauză vor trimite pe adresa  anului I Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. un email cu subiectul "contract greșit"  forma finală a contractului de studii pentru anul universitar 2020-2021 (pe varianta descarcata de dvs veti face modificarile si aceasta o incarcati pe mail)

 

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11