Secretariat

Mihaela Bîlc
0264-405300, int. 5987
anul1@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Anul I

Listele PROVIZORII privind IERARHIZAREA studenţilor anului 2 (2020-2021) au fost afişate pe site-ul Facultăţii de Drept azi, 17.09.2020.

Toți studenții de la BUGET trebuie să își confirme locul până marți, 22 septembrie 2020, prin depunerea DIPLOMEI DE BACALAUREAT în ORIGINAL și prin semnarea unei declarații (formularul tipizat se găsește atașat mai jos). Declarația de confirmare va fi trimisă pe email (completată, semnată și scanată), pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Dacă diploma de bacalaureat se află deja la facultate, studenții trebuie să completeze doar declarația.

În cazul studenţilor care sunt/au fost studenţi la altă facultate/specializare la Buget, va trebui trimisă pe email o adeverinţă de la cealaltă facultate în care să se specifice anii bugetaţi.

De asemenea, este afişată şi lista studenţilor care nu au acumulat numărul minim de credite şi care sunt propuşi pentru EXMATRICULARE.

Ierarhizarea studenților se face prin calcularea mediei ponderate a anului anterior (se înmulțește nota cu creditul, se adună produsele și se împarte la 60 de credite). Nu intră în calculul mediei limba străină și educația fizică.

S-a modificat ora examenului de Introducere în dreptul civil 1 din data de 7 septembrie 2020 din ora 10 în ora 16. Pentru a participa la examen, secțiunea „examene online” studenții trebuie să fie conectați cu contul de @law.ubbcluj.ro pentru a putea vedea calendarul examenelor.

În perioada 3 - 28 august 2020 Secretariatul anului 1 este închis. 

Pentru probleme urgente vă rugăm să vă adresați Decanatului facultății.

În fișierul atașat mai jos, precum și la secțiunea Documente, găsiți datele de programare pentru examenele din sesiunea de restațe din toamnă.

Pentru sesiunea de restanțe studenţii trebuie să se programeze până în data de 30 august 2020, ora 8:00, pentru data planificată pentru fiecare examen.
Programarea se face utilizând aplicaţia de evidenţă a studenţilor. (http://law.ubbcluj.ro/privarea/index.php)

Neexprimarea în termen a opţiunii atrage imposibilitatea prezentării la examen în sesiunea respectivă.

NEPLATA tranşelor scadente până la data de 27 august 2020 atrage pierderea dreptului studentului de a se prezenta la examenele din sesiunea respectivă.
Orice PROBLEME legate de taxe, note sau alte probleme tehnice vor fi sesizate la secretariat până la data de 28 august 2020, ora 12:00. Acest tip de reclamaţii nu se vor lua în considerare după această dată şi nu pot fi invocate ca motiv pentru neefectuarea opţiunii pentru una dintre datele de examinare.

Cererile pentru recunoașterea de opționale nenominalizate, limbă străină, Educație fizică studiate la alte facultăți din cadrul UBB se vor trimite la Secretariat pe email (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) până în data de 13 septembrie 2020.

Attachments:
Download this file (Sesiunea de restante.pdf)Sesiunea de restante.pdf[ ]101 kB

Luni, 27 iulie 2020, Secretariatul este închis.

Cererile de cazare se vor completa până la data de 18 septembrie 2020.

Pentru completarea cererii de cazare se vor parcurge următorii paşi:

1. Se accesează pagina personală- http://law.ubbcluj.ro/privarea/
2. Se accesează secțiunea Cazare unde se completează datele necesare;

DOSARELE pentru CAZARE pe criteriul SOCIAL ŞI MEDICAL pentru anul II se vor trimite în perioada 07 - 18 septembrie 2020, electronic, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
La CRITERIUL SOCIAL se încadrează studenţii bugetaţi ale căror familii nu realizează în cele 3 luni (MAI, IUNIE, IULIE) un venit lunar net mediu pe membru de familie mai mare decât salariul minim pe economie (1.346 lei).
La CRITERIUL MEDICAL se încadrează studenţii care suferă de bolile enumerate în H.G. 558 din 1998, anexa ii, art. 8, lit. C.

Subcategorii

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11