Pentru a consulta calendarul cursurilor si seminariilor in format hibrid apăsați butonul de mai jos:

Cursuri format hibrid

Pentru a participa la o întâlnire faceți click pe intâlnirea din calendar și apoi pe link-ul mai multe detalii. Apoi pe Participați la Google Meet.

Anul I

Examenul la disciplina Drept administrativ I din data de 9 septembrie 2021 se va desfășura pe platforma Google Suits, accesând Google Classroomul creat în acest scop prin codul hycep2tExamenul va începe la ora 16:00.

Pentru examenul de Introducere in dreptul civil I din data de 01.09.2021

- la comisia 1 se vor prezenta studentii din anii2,3,4 si prelungire de studii care s-au programat pe studnet si studentii anului 1 care s-au programat pe google forms cu numele de familie de la litera A la litera D (inclusiv)

- la comisia 2 se vor prezenta studentii anului 1 care s-au programat pe google forms cu numele de familie de la litera F la litera Z.

Listele cu studentii anului 1 vor fi postate de reprezentantul de an.

Mesaj din partea ddnei prof Bianca Bretan

"Toti studentii care doresc sa participe la sesiunea de restante sau mariri de nota sunt rugati sa imi trimita un mesaj pe platforma Teams pana cel tarziu 5 septembrie. Astfel ei vor putea fi adaugati in clasa corespunzatoare la timp si pot fi prevenite posibile probleme tehnice."

Multumesc,
 
lector dr. Bianca Bretan

Programarea pentru sesiunea de restanțe/măriri (doar pentru studentii din anul I) se face  la acest link https://forms.gle/tQgh6DPycdz1CkAr5.

Puteţi să reveniţi asupra programării până în data de 31.08.2021 la ora 11:59 după care formularul se va închide.
 
ATENȚIE Acest formular se poate completa doar folosind contul (adresa de mail) instituţional (@law.ubbcluj.ro)!

 

 

Subcategorii

Please publish modules in offcanvas position.