simona3Secretariat

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Şcoala doctorală DREPT

Afişierul şcolii doctorale.

Facultatea de Drept oferă posibilitatea de a pregăti doctoratul în următoarele specializări din cadrul domeniului DREPT:

Drept civil
Drept comercial
Drept penal
Drept procesual penal
Drept penal special
Drept roman
Drept administrativ
Criminalistica

CONDUCĂTORI DE DOCTORAT (CV-urile cadrelor didactice pot fi consultate la secţiunea Departamentelor de care aparţin ) :

Departamentul de DREPT PRIVAT
Prof. dr. Mircea-Dan Bob-Bocşan -Drept civil - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Radu Nicolae Catană - Drept comercial - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Paul Dinu Vasilescu- Drept civil - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ionuţ Florin Popa -Drept civil Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Departamentul de DREPT PUBLIC
Conf.dr. Sorin Octavian Alămoreanu -Criminalistica - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Gheorghiţă Mateuţ - Drept penal - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Florin Ioan Streteanu - Drept penal Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ioana Vasiu - Drept public Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Sergiu Bogdan -Drept penal - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. Ovidiu Laurenţiun Podaru -Drept administrativ - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cadru didactic - Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, UBB

Prof.dr. Dacian Cosmin Dragoş (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.https://www.apubb.ro/romana/departament/departament/profesori

CONSILIUL ȘCOLII DOCTORALE DREPT :

Prof.dr. Paul Vasilescu – director şcoală doctorală
Prof.dr. Florin Streteanu – conducător de doctorat
Dan Moroșan – student doctorand
Meda Boroşteanu – personalitate din afara şcolii doctorale- avocat-

SECRETAR ȘCOALĂ DOCTORALĂ:

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Attachments:
Download this file (Lista doctoranzi 2021-2022.pdf)Lista doctoranzi 2021-2022.pdf[ ]598 kB

Informații legate de pregătirea şi desfăşurarea susţinerii publice a tezei de doctorat (în conformitate cu Codul studiilor universitare de doctorat) găsiți pe siteul Institutului de Studii Doctorale UBB - https://doctorat.ubbcluj.ro/ro/pregatirea-si-desfasurarea-sustinerii-publice-a-tezei-de-doctoratin-conformitate-cu-codul-studiilor-universitare-de-doctorat/

Lista tezelor de doctorat susținute din anul 2012 până în prezent poate fi consultată pe siteul Institutului de Studii Doctorale UBB https://doctorat.ubbcluj.ro/ro/sustinerile-publice-ale-tezelor-de-doctorat/

 

Etapa I:
- Cerere privind demararea procedurilor de analiză a similitudinilor și de evaluare a tezei de către comisia de îndrumare ( formular tipizat care poate fi găsit la https://doctorat.ubbcluj.ro/ro/formulare/ Sectiunea Formulare pentru sustinerea tezei de doctorat)
* Precizare: Domeniul este DREPT/ Școala Doctorală DREPT
Această cerere se listează și se semnează de către doctorand și conducătorul științific și se predă în ORIGINAL la secretariat.
- Teza de doctorat în format electronic- Varianta finală- se trimite la secretariat pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
* Precizare: după această etapă nu mai puteți face modificări în conținutul tezei
Cererea și teza se vor trimite la Institutul de studii doctorale pentru verificare de către secretariatul Școlii Doctorale

Etapa II:
- Susținerea tezei în fața comisie de îndrumare.
Doctorandul va stabili împreuna cu profesorul coordonator data susținerii tezei în fața comisie de îndrumare
* Precizare: De obicei sustinerile sunt online pe platforma G Suite, astfel încât să vă asigurați ca aveți contul instituțional la îndemână pentru a vă conecta ( acest fapt depinde și de ceea ce vă spune dl profesor)

Etapa III:
Depunerea actelor pentru susținerea publică ( după ce ați stabilit cu profesorul coordonator data si comisia)
Actele trebuie depuse la secretariat cu toate semnăturile în original cu 30 de zile calendaristice înainte de susținerea tezei
Actele necesare sunt atașate mai jos
Info suplimentare
https://doctorat.ubbcluj.ro/ro/sustinerea-publica-a-tezelor/
* Precizare: Pentru susținerile de teze planificate pentru septembrie, depunerea documentelor privind școlarizarea doctoranzilor, inclusiv a documentelor privind organizarea susținerii publice a tezei de doctorat se va face până la data de 16 iulie 2021 (inclusiv)

Pentru orice informații contactati secretariatul Scolii Doctorale

email - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
telefon - 0264/450443
- 0264/405300 int 5927

Attachments:
Download this file (Acte pentru sustinere publica.docx)Acte pentru sustinere publica.docx[ ]17 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11