Secretariat

Emilia Mureșan
0264-405300, int. 5927
anul3@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Anul III

Contractele de studii vor fi validate de către secretariatele de an și trimise pe adresele de mail instituționale ale studenților (@law.ubbcluj.ro) până în data de 23 octombrie 2020.

Contractele vor fi trimise în format PDF, așa cum au fost completate de studenți pe pagina personală și preluate în aplicatia de evidență a secretariatului facultății.

Contractele trebuie descărcate, verificate și dacă totul e în ordine, trebuie semnate și încărcate pe platforma Google a facultății cu ajutorul formularului care se găsește accesand link-ul indicat în emailul primit de la facultate.

Toate documentele de care aveți nevoie (adeverință de student, situație școlară, etc) se solicită doar pe adresa de e-mail a anului de studiu.

Documentele eliberate vi se vor transmite tot în format electronic pe adresa dumneavoastră de mail.

Numai în cazuri excepționale , dacă aveți nevoie de documentele solicitate în original, vă deplasați la sediul facultății cu o programare în prealabil pe Calendly( nu faceți alte notări pe aplicația de programare)

Încercați să evitați orice deplasare inutilă când există soluții de rezolvare a problemelor și prin alte metode, astfel Vă protejați pe dumneavoastră în primul rând și pe cei din jur.

Completarea contractelor de studii pentru anul universitar 2020-2021 va avea loc astfel:
1. În perioada 5 octombrie – 9 octombrie 2020 se accesează pagina personală - http://law.ubbcluj.ro/privarea/ și se completează disciplinele pe ambele semestre.
2. În perioada 12 – 16 octombrie 2020 contractele vor fi validate de către Secretariat, studenții urmând să primească contractul pe mailul instituțional.
3. Studenții vor printa contractul, îl vor semna, îl vor scana și încărca pe un link care va fi indicat ulterior.

Important - Numărul maxim de locuri pentru fiecare opţional este 200 şi se ocupă în ordinea completării contractelor de studii.
Notă: La completarea contractelor de studii studenții trebuie să țină cont de faptul că numărul maxim de opționale nenominalizate, pe parcursul celor patru ani de studii, este 3.

Pentru studenții care sunt înscriși la Modului Pedagogic nivel I.

Cursurile anului III de la disciplina Instruire Asistată de Calculator din cadrul Modulului Pedagogic nivel I, pot fi accesate pe platforma Microsoft TEAMS.

Codul disciplinei este: jt8fqj5

Intalnirile sunt programate saptamanal astfel:

Grupa 1 luni, orele 19,00- 20,30
Grupa 2 joi: orele 15,30-17,00

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11