Secretariat

Andreea-Monica Sebe
0264-405300, int. 5910
anul3@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Anul III

Contestațiile la barem pentru examenul de Drept civil.Succesiuni,SERIA I, din data de 12.06.2018 se pot face accesând linkul 

Cererile pentru cazarea pe perioada vacanţei de vară se vor depune în perioada 11-22 iunie 2018, la administraţia căminelor în care studenţii sunt cazaţi, iar în cazul studenţilor care nu sunt cazaţi în cămine, cererile se depun la Serviciul Social pe str. Ion I.C. Brătianu, nr.14.
Pentru îndeplinirea formalităţilor cu privire la cazare, în perioada verii, sunt necesare următoarele documente:
- Cerere tip – disponibilă online, la administraţia căminelor şi la Serviciul Social.
- Adeverinţă de student.
- Documente justificative care să susţină motivul pentru care are nevoie de cazarea (constituie un criteriu de prioritizare).

Pentru toate căminele este nevoie de consimţământul solicitantului că acceptă condiţiile de trai generate de activitatea de renovare, reparaţii, igienizare, dezinsecţie și activități aprobate de către conducerea Universității Babeș-Bolyai.
Perioada maximă de cazare este cuprinsă între 16 Iulie şi 7 Septembrie 2018. În perioada 7 Septembrie – 1 Octombrie se vor desfăşura lucrări de deratizare, dezinfecţie, dezinsecţie, curăţenie şi pregătire a camerelor.
Locații disponibile:
Căminul 3 – admitere și restanțe.
Căminul 6 – studenţi (în camerele care nu necesită lucrări de reparaţii).
Căminul 14 – studenți, doctoranzi (în camerele care nu necesită lucrări de reparaţii).
Căminul 16 – studenți (în camerele care nu necesită lucrări de reparaţii).
Căminul 17 – doctoranzi (în camerele care nu necesită lucrări de reparaţii).
Căminul ECO I – doctoranzi, persoane cu handicap (în camerele care nu necesită lucrări de reparaţii).
Căminele A1-A4 – doctoranzi, angajați UBB și studenți străini (în camerele care nu necesită lucrări de reparaţii).
Tarifele de căminizare sunt cele percepute pe parcursul anului universitar 2017-2018, în conformitate cu Regulamentul de Taxe aprobat de Senatul Universităţii.
Vor fi cazați doar:
Studenţii care desfăşoară activităţi didactice şi de cercetare pe perioada vacanţei de vară în cadrul proiectelor UBB, ale Facultăţilor sau ale Centrelor UBB.
Studenţii care efectuează stagii de practică pe durata contractului (acestă activitate se dovedeşte prin copii ale convenţiei şi ale contractului de practică, anexate la cererea de cazare).
Studenţii care desfăşoară stagii de internship pe durata contractului (stagii recunoscute de către departartament/facultate/universitate şi efectuate pe baza de contract între student şi departament/ facultate/ universitate)
Studenţii Universităţi Babeş Bolyai în anul 1, 2, 3 (pentru specializările cu 4 ani) şi master 1 care au activitate în perioada verii în cadrul universității.
Studenţii membri în echipele de admitere (pe perioada admiterii)
Studenţii membri în programul voluntar la UBB, membri în echipele de management al admiterii, elaborarea ghidului studentului, SAS UBB, UBB IT HUB membri în Comisia de Administrare a Căminelor şi Cantinelor sau în alte comisii universitare cu caracter permanent, care desfășoară activități benefice universității în perioada verii.
Pentru studenţii doctoranzi şi pentru angajaţi ai UBB, perioada de cazare se va desfăşura în conformitate cu contractul de cazare. Aceștia trebuie să depună doar o solicitare de cazare la administrația căminului în care sunt cazați și vor fi repartizați în funcție de locurile disponibile.

Attachments:
Download this file (Cerere_cazare_vara_2018.pdf)Cerere_cazare_vara_2018.pdf[ ]343 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11