Secretariat

Andreea-Monica Sebe
0264-405300, int. 5910
anul2@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Anul II

Va rog să consultați orarul anului II- s-au modificat săli pentru seminarii.

UPDATE Grupa 210 marti de la ora 10-16 se muta in sala 111 

Attachments:
Download this file (Orar sem 2_modificat.pdf)Orar sem 2_modificat.pdf[ ]58 kB

Listele finale de burse s-au afisat azi, 29.03.2022 și se pot consulta la următorul link:

https://law.ubbcluj.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4979:liste-finale-burse-sem-al-ii-lea-2021-2022&catid=8&Itemid=107

Studenții care nu au mai beneficiat niciodată de bursă sau din motive justificate doresc schimbarea contului IBAN cu care figurează în baza de date trebuie să trimită documentul bancar la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. scanat/pozat de unde să reiasă că sunt titularii contului.

 Pe documentul bancar se menționează facultatea la care studiază, tipul bursei (performanță, merit, socială),  anul de studiu,  CNP-ul și modificarea numelui (dacă este cazul)
 

REGULI pentru solicitarea adeverințelor prin email:

  • Solicitarile se fac pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. utilizand contul de email institutional Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • La subiect treceți numele și prenumele dvs.
  • In conținutul emailului veți scrie la ce vă servește adeverința solicitată și dacă o ridicați personal de la secretariat sau doriți să vă fie trimisă prin email.

După ce este semnată, la cei care au solicitat să le fie trimisă prin email, o scanez și o trimit, la cei care vor să o ridice personal de la secretariat îi notific când este semnată.

Vă rog insistent nu mai trimiteți același email de nenumărate ori!!!

Vă rog să citiți cu atenție toate anunțurile postate pe site-ul oficial al facultății https://law.ubbcluj.ro/ la anul II.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11