Secretariat

Ana - Angela Seica
0264-405300, int. 5987
anul1@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Clarificări legate de desfășurarea proiectului "Reducerea abandonului școlar în cadrul Facultății de Drept"

Având în vedere că am primit de la studenții interesați anumite întrebări cu privire la modalitatea de desfășurare a activităților din cadrul proiectului, vă comunicăm că:

1. Activitățile din cadrul proiectului se vor desfășura în perioada iunie-septembrie, exclusiv online (la cerere, pot fi desfășurate și activități față în față), în conformitate cu un program flexibil.

2. În cadrul activităților, nu vor exista forme de examinare sau verificare.

3. Toate cursurile vor fi adaptate nevoilor specifice ale studenților, având un caracter informal. Ele vor avea ca scop principal identificarea și remedierea deficiențelor în procesul de învățare, reprezentând totodată o șansă pentru studenți de a se informa cu privire la viitoare oportunități de carieră în domeniul juridic.

4. Perioada de înscriere în cadrul proiectului a fost extinsă dincolo de termenul stabilit inițial, având în vedere că este necesar să se mai înscrie aproximativ 30 de studenți pentru a putea începe activitățile (aproximativ 60 de studenți s-au înscris deja).

5. Nu în ultimul rând, fiecare student va primi un pachet gratuit conținând: tabletă, cărți de specialitate pentru înțelegerea materiilor anului 1, rucsac, alte materiale de instruire).

6. Având în vedere avantajele înscrierii în acest proiect și lipsa oricăror dezavantaje, vă încurajăm să vă înscrieți cât mai repede pentru a putea începe împreună desfășurarea activităților!

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11