Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a lansat inscrierea pentru programul de Granturi REGELE CAROL I conform HG 403/2017 cu modificările și completările ulterioare care se găsește la adresa https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/190073.

Granturile se adresează absolvenților de liceu care au obținut cel puțin o dată, pe perioada studiilor liceale, la olimpiadele naționale/internaționale, medalie de aur/premiul I, medalie de argint/premiul II, medalie de bronz/premiul III sau mențiune și care sunt înmatriculați într-o instituție de învățământ superior din România începând cu anul universitar 2022-2023;

Cuantumul granturilor sunt după cum urmează:

a) pentru laureații la olimpiade naționale se acordă suma de 4.000 euro pe an pentru medalie de aur/premiul I, 3.500 euro pe an pentru medalie de argint/premiul II, 3.000 euro pe an pentru medalie de bronz/premiul III, 2.500 euro pentru mențiune.

Suplimentar se mai pot acorda:

a) 1.000 euro/an, pentru fiecare beneficiar de grant, pentru participarea la evenimente științifice internaționale și/sau pentru protecția drepturilor de proprietate intelectuală;

b) maximum 3.500 euro/an/echipă formată din cel puțin 2 studenți, dintre care cel puțin unul este olimpic, provenind din una sau mai multe universități, pentru materiale, subansamble și subcontractări pentru realizarea unor demonstratoare tehnologice sau promovarea unor idei realizate în echipă, cu care aceasta se prezintă și se clasifică la concursuri internaționale de prestigiu.

Aplicanții eligibili trebuie să depună o cerere după modelul atașat la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până cel târziu în data de 10 octombrie 2023, ora 16.00. Cererea va fi însoțită obligatoriu de diploma obținută.

Informații suplimentare se găsesc în HG 403/2017 privind aprobarea Programului de granturi pentru cercetare-dezvoltare și inovare „Grantul pentru tineri cercetători REGELE CAROL I“, de la linkul menționat anterior.

Dosarele pentru subvențiile individuale de sprijin pentru cazare se vor depune FIZIC, la secretariatele de anluni -vineri, între orele 9-12, în perioada 2 octombrie - 13 octombrie 2023.

Documentele necesare le regăsiți în anunțul atașat.

ANUNŢ privind cazarea în cămine

 

Cazarea se face direct la cămine, în campusul Haşdeu, respectiv, Parcul I. Hațieganu pentru căminul Sport XXI.

 

Calendarul cazărilor:
- 29 septembrie 2023, pentru anul I
- 30 septembrie 2023, pentru anii II si III
- 1 octombrie 2023, pentru anul IV, master şi cei din anii I-III care nu au reuşit să se prezinte în zilele stabilite.

Doctoranzii se pot caza în toate cele 3 zile de cazare.

Actele necesare la cazare :
- buletin/carte de identitate sau paşaport (original + copie);
- documente justificative în vederea acordării gratuității sau reducerii, după caz;
- poză 3/4

 

Comisia de cazare,

 

Attachments:
Download this file (Drept_Liste finale cazare 2023.pdf)Drept_Liste finale cazare 2023.pdf[ ]574 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11