Secretariat

Emilia Mureșan
0264-405300, int. 5927
anul2@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul:
Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Anul II

Contractele de studii vor fi validate de către secretariatele de an și trimise pe adresele de mail instituționale ale studenților (@law.ubbcluj.ro) până în data de 23 octombrie 2020.

Contractele vor fi trimise în format PDF, așa cum au fost completate de studenți pe pagina personală și preluate în aplicatia de evidență a secretariatului facultății.

Contractele trebuie descărcate, verificate și dacă totul e în ordine, trebuie semnate și încărcate pe platforma Google a facultății cu ajutorul formularului care se găsește accesand link-ul indicat în emailul primit de la facultate.

Studenții care și-au ales ca opțional Publicitatea imobiliară și nu au mai găsit locuri disponibile pentru al doilea opțional, vor primi un mail pe adresa instituțională, în care vor opta pentru unul din cele trei opționale indisponibile. Modificarea se va face după încheierea termenului de completare a contractelor de studii.

Studenții care și-au ales mai mult de două opționale pe semestrul 2 trebuie să opteze, până azi, 7octombrie, la ora 20, pentru două opționale. În caz contrar toate opționalele alese pe semestrul 2 se vor șterge automat.

Cursul de Psihologie juridică în limba maghiară nu se va ține în acest an universitar. 

Studenții care au ales acest opțional vor fi transferați automat la disciplina Psihologie juridică în limba română. Cei care nu doresc acest transfer pot să-și aleagă alt opțional din cele disponibile până vineri, 9 octombrie.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11