Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Bursele (liste provizorii) au fost afişate, astăzi, 6 noiembrie 2023.

 

Contestaţiile la burse se vor depune, fizic, marți și miercuri, 7 și 8 noiembrie 2023, la secretariatele de an, între orele 9-12.

 

Studenţii care urmează concomitent 2 facultăţi în învăţământul superior de stat şi apar pe listele de burse ale Facultăţii de Drept sunt obligaţi să depună, la secretariatele de an, până cel mai târziu la data de 8 noiembrie 2023, ora 12, o adeverinţă eliberată de cealaltă facultate care să ateste că nu sunt bursieri, sub sancţiunea pierderii bursei la Facultatea de Drept.

 

Comisia de burse

 

Facultatea de Drept anunță deschiderea selecției pentru echipa de studenți care va participa la concursul de drept fiscal GTTC Universities Competition VIII (Passive Income).

Ne face plăcere să reamintim, cu această ocazie, o performanță deosebită a studenților Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca: La concursul "GTTC Universities Project VII: Scope and Framework 2022 - 2023" la prima sa participare, echipa Facultății de Drept din Cluj a obținut poziția a șasea în clasamentul mondial final.

În atenția studenților din anii II și III

Concursul de eseuri „law, sweet law‟ organizat de Schoenherr (acum la ediția a treia) vine cu o nouă provocare pentru studenții în anii al II-lea și al III-lea la toate facultățile de Drept din România. E simplu să participi: alege una dintre cele 6 teme de concurs, scrie cel mai bun eseu pe tema respectivă și poți câștiga unul dintre cele 6 premii a câte 3.000 lei fiecare.

Termenul de depunere a eseurilor este 15 decembrie 2023.

Bonus: toți participanții sunt eligibili pentru programul de internship plătit derulat de Schoenherr în vara anului 2024.

Detalii despre teme și cum să participi aici: https://www.schoenherr.eu/careers/law-sweet-law-essay-contest-romania/

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11