Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Termene de plata pentru taxele aferente sesiunii de vara sunt urmatoarele:

- pentru studentii din an terminal taxele de scolarizare si taxele de reexaminare aferente examenelor de anul IV pot fi achitate pana cel tarziu in data de 21 mai 2015,

- pentru studentii anilor I-III taxele de scolarizare si taxele de reexaminare aferente examenelor de anii I-III pot fi achitate pana cel tarziu in data de 04 iunie 2015.

Facultatea de Drept continuă seria dezbaterilor cu profesioniștii din domeniul juridic, în vederea îmbunătățirii programelor de masterat și adaptării acestora la cerințele pieței muncii.

Pe această cale vă invităm marți, 05.05.2015, începând cu ora 15:00, în Amfiteatrul Traian Pop, la o nouă dezbatere, de această dată dedicată admiterii la Institutul Național al Magistraturii.

Attachments:
Download this file (Afis dezbatere INM_UBB.pdf)Afis dezbatere INM_UBB.pdf[ ]473 kB

Joi, 2 aprilie la ora 16, în Amf. Traian Pop va avea loc conferința cu tema "Dreptul în lumea contemporană și provocările la adresa lui", susținută de dl. Florentin Țuca, asociat coordonator la Țuca, Zbârcea și Asociații. Conferința va fi urmată de lansarea volumului Gâlceava cu juristul din mine (Ed. Humanitas).

 

 

Attachments:
Download this file (Afis-Tuca-A3.jpg)Afis-Tuca-A3.jpg[ ]405 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11