Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

În perioada 02.11 - 08.11.2015 casieria facultății este închisă!

Lawyr.it, revista de drept realizată exclusiv de studenţi, a lansat, în această lună, cel de-al nouălea număr, în care puteţi citi despre cele mai importante oportunităţi şi evenimente ale toamnei anului 2015, precum şi o serie de reportaje şi articole de drept intern şi internaţional. Mai mult, în acest număr, Lawyr.it a pregătit, în secţiunea Professional Spotlight, interviuri cu profesorul universitar Louise Gullifer de la Universitatea Oxford și doamna avocat Monica Moisin.

Puteţi afla mai multe accesând următorul link: http://lawyr.it/index.php/about-us/news/612-special-autumn-offer-a-brand-new-issue-and-a-new-lawyr-it-team

Despre Lawyr.it

Lawyr.it este un proiect fondat de o echipă de studenţi români în urmă cu aproape doi ani, extinzându-se mai apoi şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est, devenind astfel prima publicaţie în domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizată exclusiv de studenţi. În afară de revistă, site-ul Lawyr.it mai conţine şi un blog, o rubrică de prezentare a celor mai noi oportunităţi pentru studenţi, precum şi un dicţionar de termeni juridici.

Mai multe detalii despre proiectul Lawyr.it pot fi găsite pe www.lawyr.it

Attachments:
Download this file (Redistriburi, final.pdf)Redistriburi, final.pdf[ ]100 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11