Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Conform Hotărârii Consiliului facultăţii din data de 13 mai 2015 s-a adoptat Procedura de echivalare a rezultatelor obţinute de studenţi la şcoli de vară după cum urmează:

- anterior participării, studenţii interesaţi depun la Decanat o cerere de admitere în principiu a echivalării. Cererea nu este necesară în cazul Şcolii de vară de Drept Privat European (Salzburg), al celei organizate de Fundaţia pentru Dreptul Continental (Paris) şi de Facultatea Internaţională de Drept Comparat (Strasboug);

- în cazul admiterii în principiu, echivalarea se va face în baza atestatului privind obţinerea creditelor, depus după revenirea din mobilitate;

- echivalarea nu poate privi decât disciplinele opţionale nenominalizate şi se face cu nota 10.

Echivalarea se va face cu nota 10 şi în cazul cererilor aflate în curs de soluţionare la data adoptării prezentei hotărâri. 

Termene de plata pentru taxele aferente sesiunii de vara sunt urmatoarele:

- pentru studentii din an terminal taxele de scolarizare si taxele de reexaminare aferente examenelor de anul IV pot fi achitate pana cel tarziu in data de 21 mai 2015,

- pentru studentii anilor I-III taxele de scolarizare si taxele de reexaminare aferente examenelor de anii I-III pot fi achitate pana cel tarziu in data de 04 iunie 2015.

Facultatea de Drept continuă seria dezbaterilor cu profesioniștii din domeniul juridic, în vederea îmbunătățirii programelor de masterat și adaptării acestora la cerințele pieței muncii.

Pe această cale vă invităm marți, 05.05.2015, începând cu ora 15:00, în Amfiteatrul Traian Pop, la o nouă dezbatere, de această dată dedicată admiterii la Institutul Național al Magistraturii.

Attachments:
Download this file (Afis dezbatere INM_UBB.pdf)Afis dezbatere INM_UBB.pdf[ ]473 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11