Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Firma de avocatură Schoenherr și Asociații  va organiza în luna martie a acestui an un eveniment online dedicat studenților din anii II și III.

Scopul evenimentului este de a crește nivelul de informare a viitorilor juriști cu privire la opțiunile de carieră în avocatura de afaceri. Firma își propune să discute despre ce presupune activitatea profesională într-o firmă internațională de avocatură în diverse arii de practică, precum și să ofere informații despre programele pentru studenți (școala de vară, stagiile de practică).

Într-o primă etapă, regăsiți teaser-ul firmei atașat acestui anunț.

 

Conform Hotărârii Consiliului facultăţii din data de 15 ianuarie 2021, desfăşurarea activităţilor didactice în sem. al II-lea al anului universitar 2020-2021 va avea loc exclusiv ONLINE.

Conform Hotărîrii Consiliului Facultății nr. 16/19.11.2020, art.13 nu se acordă nicio reducere la taxa de școlarizare pentru studenții orfani de unul sau ambii părinți, precun și pentru cei care se încadrează într-o categorie de handicap.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11