Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Studenţii care au primit loc în tabără sunt rugaţi să se prezinte la facultate în data de 29 iunie 2016, ora 12, în sala 113.

Beneficiarii locurilor în tabără sunt rugaţi să aibă asupra lor carnetul de student, vizat şi C.I./B.I. (ambele în original și copie).

În documentul ataşat se găsesc seriile pentru tabere. 

Locaţiile sunt: staţiunea Costineşti - Complex Corsa, pentru mare şi staţiunea Predeal - Complex Robinson, pentru munte.

 

Comisia de tabără

 

Attachments:
Download this file (Serii tabere DREPT 2016.pdf)Serii tabere DREPT 2016.pdf[ ]73 kB

Lawyr.it, revista de drept realizată exclusiv de studenţi, a lansat, în această lună, cel de-al 11-lea număr, în care puteţi citi despre cele mai importante oportunităţi şi evenimente ale verii anului 2016, precum şi o serie de reportaje şi articole de drept intern şi international, dar și interviuri interesante cu profesioniști ai dreptului.

Puteţi afla mai multe accesând următorul link: http://lawyr.it/index.php/about-us/news/890-if-it-s-summer-it-time-for-a-new-issue

Despre Lawyr.it

Lawyr.it este un proiect fondat de o echipă de studenţi români în urmă cu mai mult de doi ani, extinzându-se mai apoi şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est, devenind astfel prima publicaţie în domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizată exclusiv de studenţi. În afară de revistă, site-ul Lawyr.it mai conţine şi un blog, o rubrică de prezentare a celor mai noi oportunităţi pentru studenţi, precum şi un dicţionar de termeni juridici.

Mai multe detalii despre proiectul Lawyr.it pot fi găsite pe http://www.lawyr.it

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11