Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Lawyr.it, revista de drept realizată exclusiv de studenţi, a lansat, în această lună, cel de-al 11-lea număr, în care puteţi citi despre cele mai importante oportunităţi şi evenimente ale verii anului 2016, precum şi o serie de reportaje şi articole de drept intern şi international, dar și interviuri interesante cu profesioniști ai dreptului.

Puteţi afla mai multe accesând următorul link: http://lawyr.it/index.php/about-us/news/890-if-it-s-summer-it-time-for-a-new-issue

Despre Lawyr.it

Lawyr.it este un proiect fondat de o echipă de studenţi români în urmă cu mai mult de doi ani, extinzându-se mai apoi şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est, devenind astfel prima publicaţie în domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizată exclusiv de studenţi. În afară de revistă, site-ul Lawyr.it mai conţine şi un blog, o rubrică de prezentare a celor mai noi oportunităţi pentru studenţi, precum şi un dicţionar de termeni juridici.

Mai multe detalii despre proiectul Lawyr.it pot fi găsite pe http://www.lawyr.it

Lista candidaţilor reuşiţi în urma interviului, iunie 2016 – mobilităţi Erasmus 2016-2017 (nivel licenţă)

Dunca, Rebecca-Georgia Gh. – Nantes (F), nivel licenţă, 5 luni

Rohozneanu, Bianca-Alexandra C. - Nijmegen (NL), nivel licenţă, 5 luni

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11