Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Compania Emerson derulează un program de dezvoltare de talente (talent development) în cadrul căruia există 25 de poziţii de apprenticeship plătite, disponibile pe o perioadă de 9 luni în cadrul companiei Emerson.

Programul vizează liniile de masterat sau studenţii la nivel licenţă din anii terminali care cunosc cel puţin o a doua limbă străină, la nivel începător alături limba engleză. Sunt, de asemenea, eligibili şi alumni ai facultăţilor din cadrul UBB.

Programul îi va ajuta să îţi dezvolte cea de a doua limbă străină, într-o companie unde multiculturalitatea şi diversitatea sunt mereu prezente.

Aplicaţiile se primesc pe ejobs sau pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Attachments:
Download this file (Programul_apprentice_Emerson.jpg)Programul_apprentice_Emerson.jpg[ ]93 kB

Vineri, 21 octombrie 2016 casieria facultatii este inchisa!

Cursul Facultativ (practic) de Limba Rromani va avea loc luni între orele 14-16, Facultatea de Litere (Str. Horea, 31), în sala Ovidiu.

Acesta se adresează studenţilor nivel licenţă, master şi doctorat.

Attachments:
Download this file (Afis curs RROMANI-v2.jpg)Afis curs RROMANI-v2.jpg[ ]7294 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11