Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

ÎN PERIOADA 17 aprilie – 23 aprilie 2017 CASIERIA FACULTĂŢII ESTE ÎNCHISĂ!

Dă undă verde carierei tale!

Reff și Asociații caută noi colegi!

Reff și Asociații SCA este o societate de avocați ce reprezintă rețeaua de societăți de avocați Deloitte Legal în România, având o echipă de peste 65 de avocați și personal administrativ ce asistă clienți locali și internaționali.

Suntem o practică dinamică care în ultimii ani a crescut susținut, dezvoltarea noastră accelerată fiind recunoscută de anuarele internaționale de specialitate, dar și de mediul de afaceri local, în 2016 primind premiul de "societatea de avocatura a anului în industria imobiliară".

Nu am fi reușit să creștem fără cooptarea de tineri colaboratori talentați, cărora le-am oferit posibilitatea să se dezvolte accelerat, într-un mediu profesionist și cordial.

Pentru că ne dorim ca și tu să te alături nouă, te invităm în data de 6 Aprilie la Jobfest, începând cu ora 14.00, amfiteatrul Speranţia din cadrul Facultăţii de Drept, UBB. În cadrul acestei întâlniri îi vei cunoaște pe colegii noștri, foști absolvenți ai Facultății de Drept de la Cluj, Lorena Butușină și Alexandru Butușină care îți vor oferi informații utile despre:

 Activitatea noastră și relația cu Deloitte (o societate de consultanță financiară parte din Big4);
 Rolul și specificul activității unui intern / avocat junior în cadrul echipei noastre;
 Relația de mentorat, sistemul de evaluare și promovare pe care societatea îl aplică;
 Trecerea de la student la avocat și mutarea în București;
 Oportunitățile de angajare și internship și așteptările noastre de la viitorii noștri colegi.

Lorena Butușină - Avocat Asociat

Lorena, absolventă Magna Cum Laudae a Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai și parte a echipei de Drept Bancar și Piețe de Capital, a asistat fonduri de investiții locale, dar și internaționale în finanțarea diverselor proiecte imobiliare, cel mai recent dintre ele fiind finanțarea clădirii "The Bridge". Aceasta este cea mai mare finanțare acordată pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar în România în anul 2016 (peste 50 milioane Euro).

Alexandru Butușină - Avocat Asociat

Alexandru este absolvent al Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai și parte a echipei de Drept Imobiliar, făcând în trecut parte și din echipa de Drept Penal al Afacerilor a societății noastre. Alexandru a fost admis în Baroul București în toamna anului 2016, iar în cele 6 luni de când s-a alăturat echipei noastre a fost implicat în mai multe proiecte de investigații private și de drept penal al afacerilor, dar și în unele dintre cele mai mari tranzacții imobiliare din România.

Te așteptăm cu drag!

Attachments:
Download this file (Oportunitati Reff si asociatii.pdf)Oportunitati Reff si asociatii.pdf[ ]147 kB

În 30 martie 2017 va avea loc o conferinţă de promovare a programului Erasmus, cu participarea unui reprezentant al Centrului de Cooperări Internaţionale a Universităţii, a decanului Facultăţii de Drept şi a prodecanului responsabil cu cooperarea internaţională, precum şi a unor studenţi/absolvenţi care au beneficiat de mobilităţi Erasmus.

Evenimentul se va desfăşura în sala Aurelian Ionaşcu, începând cu ora 18:00.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11