Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

În perioada 23-29 aprilie 2018, Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă va desfăşura  o campanie de informare a studenţilor străini aflaţi la studii în România cu privire la legislaţia în muncă.

Pe cale de consecinţă, în data de 24 aprilie 2018, ora 13 va avea loc întâlnirea cu studenţii din UBB în Sala de şedinţe a Centrului de Cooperări Internaţionale, str. Avram Iancu, nr. 68, et. 2, cam.11.

Societatea Antreprenorială Studențească a Universității Babeș-Bolyai, entitate aflată în subordinea conducerii Universității Babeș-Bolyai, aduce în atenția studenților 21 de oportunități de finanțare prin StartUp Plus.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați mijloacele de informare ale SASUBB (https://www.facebook.com/SASUBBcluj/)


Vă adresăm rugămintea de a ne sprijini în diseminarea informațiilor prezentate pe pagina SASUBB și pe site-ul CSUBB cu privire la oportunitățile de finanțare prin StartUp Plus, având competiții cu până la 90 de proiecte finanțate/competiție, cu sume cuprinse între 30 000 și 40 000 de euro.

 

Attachments:
Download this file (SAS EVENIMENT.pdf)SAS EVENIMENT.pdf[ ]2290 kB

Cabinetul  de avocatură Konrad & Partners, specializat în arbitraje internaţionale, organizează evenimentul anual intitulat “Arbitrators` Quest – CEE and SEE mock trial” care constă într-un mock trial dedicat spaţiului CEE si SEE.

Evenimentul se va desfăşura în data de 17 Mai 2018 la Viena.

Detalii în documentele ataşate.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11