Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Mai jos, regăsiți Hotărârea nr. 5 din 9 martie 2021 privind organizarea unei sesiuni speciale de examene, înaintea examenului de licență.

Mai jos regăsiți anunțul de recrutare pentru stagii de practică în perioada vacanței de vară pentru studenții din anul al III-lea, respectiv de colaborare ca avocați stagiari pentru studenții din anul al IV-lea, după absolvirea facultății și intrarea în barou.

Eveniment | Te-ai decis ce vei face după facultate, sau încă te gândești ce carieră juridică vrei să urmezi? Ți-ai făcut planuri pentru vacanța de vară și ai ales programele pentru studenți care te-ar putea ajuta să dai startul carierei tale? Oricare ar fi răspunsul, dacă avocatura se află pe lista ta de opțiuni, avocații de la Schoenherr și Asociații SCA te invită să vorbiți despre viitorul tău. Vino joi, 25 martie 2021, la ora 4:00pm la acest eveniment online și află mai multe. Detalii și înscrieri: https://www.schoenherr.eu/careers/events/virtual-meeting-with-schoenherr-bucharest-lawyers/

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11