simona4Oficiul permanent al admiterii

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Afişier admitere nivel licenţă

Informaţii ce privesc concursul de admitere.

REZULTATELE FINALE, DUPĂ REDISTRIBUIRE AU FOST AFIŞATE ÎN DATA DE 27 iulie 2021, pe site-ul facultății (documentele ataşate).
Grupul studenților anului I -https://www.facebook.com/groups/192006359556281 

Candidaţii admişi în urma redistribuirii NU MAI TREBUIE SĂ-ŞI CONFIRME LOCUL si NU MAI TREBUIE SĂ COMPLETEZE CONTRACTUL de ȘCOLARIZARE (contractul se va semna ulterior la sediul facultatii)

Pentru restituire taxe, cazare, aducerea dosarelor urmariti anunturile de pe site.

Atașat, Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la prima etapă a concursului de admitere nivel licență, iulie 2021.

Attachments:
Download this file (PV solutionare contestatii.pdf)PV solutionare contestatii.pdf[ ]88 kB

REZULTATELE DUPA REDISTRIBUIRI SE VOR AFISA IN DATA DE 27 IULIE 2021.

REDISTRIBUIRE  -până luni, 26 iulie ora 10:59 am

Dacă ești pe lista candidaților "ÎN AȘTEPTARE" (adică nu ți-a fost atribuit un loc), pentru a participa la redistribuire în vederea ocupării unui loc rămas disponibil ( conform optiunile exprimate initial in fisa de inscriere), trebuie să urmezi etapele următoare:

1. Achitarea taxei de 900 lei ( taxa de redistribuire- prima transa ). Plata se face ONLINE pe urmatorul link:  https://plati.ubbcluj.ro/en/Event/Details/86 până luni, 26 iulie ora 10:59 am.

*ATENTIE- Candidatii care au in fisa inscriere doar optiunea Buget nu trebuie sa achite. Acestia pot fi redistribuiti doar la buget!

2. În contul tău  (https://admitere2021.ubbcluj.ro/) trebuie să selectezi butonul Vreau să aplic pentru redistribuire
  până luni, 26 iulie ora 10:59 am.

PENTRU PARTICIPAREA LA REDISTRIBUIRE ESTE OBLIGATORIE PARCURGEREA CELOR 2 ETAPE.

În cazul în care ați trimis dosarul fără achitarea taxei, ESTE OBLIGATORIU să achitați taxa de 900 lei pe linkul de la etapa 1 (Ati primit deja un mail referitor la acest aspect)

În cazul în care nu veți fi admis, după redistribuire, banii se vor returna pe baza unei proceduri ce va afisa ulterior!

Pentru CANDIDAȚII ADMISI

1. CONFIRMAREA LOCULUI până luni, 26 iulie ora 10:59 am

Veți confirma ocuparea locului prin descărcarea contractului de școlarizare, urmată de completarea, semnarea şi încărcarea sa (sub forma unui singur document PDF) în dosarul dvs din platforma online a admiterii (https://admitere2021.ubbcluj.ro/).
La completarea contractului- va rugam sa completati toate rubricile ( Domeniul DREPT, Specializarea DREPT) si sa semnati 
Dacă ati obținut un loc cu taxă, confirmarea locului presupune și achitarea primei rate a taxei de școlarizare - 900 lei . În cazul în care optati pentru o altă metodă de plată decât cea oferită de platforma , va trebui să încarcati în platformă și o dovadă a plății (ordin de plată sau raport al tranzacției). NU SE ACORDA REDUCERI PENTRU PLATA INTEGRALA A  TAXEI

Pentru achitarea taxei recomandăm plata online pe platforma de admitere. În cazuri exceptionale, taxa se poate achita prin ordin de plată (prin orice bancă comercială din România), în contul IBAN al Universităţii "Babeş-Bolyai", nr. RO35TREZ21620F330500XXXX, deschis la Trezoreria Cluj, (Cod Unic de Înregistrare - CUI: 4305849) cu specificaţia obligatorie : numele candidatului și Facultatea de Drept- CUI: 4305849 ;

Îm cazul plății la bancă se va încărca ordinul de plată sau extrasul de cont


Nu uita să apeși butonul CONFIRMĂ-ȚI LOCUL, din dreapta-jos a paginii, pentru a finaliza procesul.

2. REDISTRIBUIREA LOCULUI până luni, 26 iulie ora 10:59 am

Dacă ai fost admis, dar dorești să participi la redistribuire pentru a ocupa un loc  buget  sau taxa (dacă acestea se regăsesc mai sus în lista ta de opțiuni), este absolut obligatoriu să confirmi locul obținut inițial, altfel vei fi eliminat din procesul de admitere și vei pierde și locul obținut inițial. De asemenea, în contul tău (https://admitere2021.ubbcluj.ro/) trebuie să selectezi butonul VREAU SĂ APLIC PENTRU REDISTRIBUIRE

Candidații admiși și confirmați la BUGET vor depune în original la Secretariatul Facultății de Drept (str. Avram Iancu nr 11, Cluj-Napoca), dupa afisarea listelor finale, EXCLUSIV în perioada 27 iulie -27 august ( de luni pana vineri intre orele 9-12) urmatoarele actele :

- Diploma de Bacalaureat și foaia matricolă de la nivel liceu în original
- Certificat de naștere în copie și originalul (se va face conformitatea la secretariat) sau copie legalizată notarial
- Carte de identitate copie simplă
- Adeverința medicală tip în original
- 2 fotografii tip buletin de identitate (3/4)
- DOSAR PLIC (numele și prenumele se scriu cu litere de tipar pe dosar).

Candidații admiși și confirmați la TAXĂ vor depune dosarul în luna septembrie la o dată ce va fi anunțata ulterior.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11