Narcisa ScrobotăSecretariat ID
Narcisa Scrobotă
0264-405300, int. 5911
0264-439126
id@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Secretariat învățământ la distanță

Studentii care au restanta la Introducere in drept civil I (trecuta in acest an in contractul de studii) sunt rugati sa intre urgent pe platforma MsTeams la Platforma ID 2021-2022, anul 1, sa se inscrie urgent in echipa si sa ia legatura cu dl.profesor Dorin Jorea (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) tinand cont ca in aceasta saptamana aveti programat deja un test la Introducere in dreptul civil I.

Biblioteca Centrală Universitară ”Lucian Blaga”, Cluj-Napoca

Filiala : Biblioteca de DREPT

                          ORAR

 

Biblioteca este deschisă de LUNI  până  VINERI între orele 8.00-15.00.

Attachments:
Download this file (Orar.docx)Orar bilioteca[ ]10 kB

INFORMARE

Vă informăm ca s-a dat startul încrierii în proiectul StudHub 2, derulat la nivelul universității, la care pot participa studenți din anul I de la toate facultățile. Acest proiect vine în sprijinul bobocilor prin oferirea de workshop-uri și întâlniri de consiliere și orientare profesională pentru dezvoltarea de competențe cheie necesare unui succes academic.

Workshop-urile se vor desfășura on-line și vor aborda următoarele tematici:
Strategii de scriere academică
Educație financiară

Stabilirea obiectivelor educaționale

Managementul emoțiilor în sesiune

 

În acest sens vă rugăm să diseminați informația către studenții din anul I de la nivelul facultății dumneavoastre. Studenții înscriși vor avea acces la infrastructura Centrului de Învățare.

Formularul de inscriere poate fi accesat la https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwSl5e8bJUGaljOxp2YbNHBm9-gfeHVINvY-TlR-8SG5VlHg/viewform.

Mai multe informații privind înscrierea în proiect, formatori, orarul workshop-urilor pot fi găsite pe site-ul proiectului la studhub.centre.ubbcluj.ro

Menționăm că studenții care participă la cel puțin 3 workshop-uri vor primi diplomă de participare.

Luni, 18 octombrie 2021, ora 18 va avea loc întâlnirea de deschidere a anului universitar pe facultate și prezentarea platformei ID pentru toți studenții de la această formă de învățământ.

Întâlnirea va avea loc pe Microsoft Teams, cu userul și parola furnizare de universitate (de forma - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Codul echipei în care are loc întâlnirea este 7k0isab

Vă invităm să vă înscrieți în echipă începând de duminică, 17 octombrie 2021.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11