Narcisa ScrobotăSecretariat ID
Narcisa Scrobotă
0264-405300, int. 5911
0264-439126
id@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Pentru a vă programa o întâlnire la secretariat în vederea depunerii / ridicării de documente (carnete, adeverințe etc.), apăsați butonul de mai jos:

Programare

Secretariat învățământ la distanță

În perioada 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 secretariatul Id este închis.

ANUL 3

Studenții care și-au ales disciplina Contencios fiscal sau Garantarea executării obligațiilor la semestrul 1 vor trebui să își aleagă alt opțional  din pachet, între Drept canonic și Dreptul sportului.

Studenții care și-au ales disciplina Drept de proprietate intelectuală, Dreptul consumatorului sau Infracțiuni prevăzute de legi speciale la semestrul 2 vor trebui să își aleagă alt opțional  din pachet, între Drept medical și Regimuri matrimoniale.

ANUL 4

Studenții care și-au ales disciplina Contracte de distribuție, Proceduri penale speciale sau Introducere în drept fiscal european la semestrul 1 vor trebui să își aleagă alt opțional  din pachet, între Dreptul securității sociale, Dreptul transporturilor și Dreptul urbanismului.

Studenții care și-au ales disciplina Dreptul finanțării întreprinderii, Contencios judiciar privat european, Dreptul insolvenței sau Drept internațional penal la semestrul 2 vor trebui să își aleagă alt opțional  din pachet, între Clinica juridică, Executarea silită și Medicină legală.

În acest sens, studenții aflați în această situație vor trebuie să sune la Secretariatul ID în vederea reglementării situației personale. Termenul limită de modificare a contractului de studii este 24 octombrie 2022.

Studenții sunt rugați să își verifice contractele de studii dacă le apar toate disciplinele pe care doresc să le susțină în acest an universitar iar cei care au disciplina Terminologie juridică să precizeze pe contract în ce limbă doresc să o studieze (engleză, franceză, germană).

Studenții anului 4 și prelungire de studii, inclusiv studenții transferați sau reînmatriculați la ID, sunt rugați să își verifice situația personală sau să sune la secretariat pentru verificarea situației personale (promovarea examenelor, acoperirea pachetelor de optionale etc.).

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11