Narcisa ScrobotăSecretariat ID
Narcisa Scrobotă
0264-405300, int. 5354
0264-405354
id@law.ubbcluj.ro

Program cu publicul: Luni - Vineri, 9:00 - 12:00

Secretariat învățământ la distanță

Au fost preluati userii care s-au inscris in Google Form-ul destinat celor care nu au reusit sa-si faca conturi pentru aplicatia de verificare antiplagiat Turnitin.

Verificati casuta postala institutionala @law.ubbcluj.ro daca ati primit un mail pentru crearea contului din partea sistemului. E posibil ca cei ce erau deja in sistem sa nu fi primit.

Cei care au primit mail sunt rugati sa urmeze instructiunile din acesta iar ceilalti sunt rugati sa foloseasca procedura de recuperare a parolei de pe site-ul Turnitin. Aceasta se gaseste pe pagina Login. Aceeasi procedura va fi folosita si in cazul in care mailul trimis de sistem expira.

Daca sunteti intrebati de numele de familie iar acesta contine diacritice, va rugam sa incercati diacriticele din ambele layout-uri ale tastaturii de limba romana (standard si legacy). Numele sunt scrise doar cu prima litera majuscula.

In cazul nefericit in care nu reusiti sa treceti de acest pas adresati-va secretariatului.

Nu uitati ca dupa crearea contului sa va inscrieti in clasa profesorului dvs. indrumator, folosind procedura descrisa intru-un articol anterior de pe acest site.

Dupa aceasta puteti sa incarcati lucrarea in aceasta clasa de mai multe ori dar nu mai mult de 3 ori/zi. Dupa incarcare, lucrarea va fi vazuta automat si de profesorul indrumator.

*SESIUNEA DE RESTANŢE VARĂ – Atenţie!!!  Anul IV nu are sesiune de restanţe în toamnă (vezi structura anului universitar, anul IV)!!! Examenele aferente anului 4, sem.2, se pot susţine doar în sesiunea de restanţe vară (12 iunie  - 18 iunie 2023 )

 

Pentru sesiunea de restanțe vară, studenţii trebuie să opteze până în data de 11.06.2023, ora 8,00 a.m.  pentru fiecare examen. Opţiunea se exprimă în formă electronică, utilizând aplicaţia de evidenţă a studenţilor. (http://law.ubbcluj.ro/privarea/index.php)

Neexprimarea în termen a opţiunii atrage imposibilitatea prezentării la examen în sesiunea respectivă.

*Examenele se vor desfăşura conform regulilor stabilite de fiecare cadru didactic. Studenții vor ține cont de indicațiile titularului de curs pentru ordinea intrării în examen, programarea într-o anumită ordine, în mai multe zile etc. și anunțurile postate pe platforma ID de pe MsTeams la pagina disciplinei).

Attachments:
Download this file (2023_An_IV_Restante_VARA.pdf)2023_An_IV_Restante_VARA.pdf[ ]99 kB

În fișierul atașat mai jos, precum și la secțiunea Documente găsiți tabelul cu datele de programare a examenelor aferente semestrului 2.

Studenţii trebuie să opteze până în data de 8 iunie 2023, ora 16:00, pentru una dintre cele două date planificate pentru fiecare examen.
Pentru exprimarea opțiunii, studenții vor folosi exclusiv contul instituțional (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) și vor completa formularele google, accesând linkurile care sunt postate pe programările fiecărui an de studiu și vor fi active în perioada 29 mai - 8 iunie.

Neexprimarea în termen a opţiunii atrage imposibilitatea prezentării la examen în sesiunea respectivă.
Neplata tranşelor scadente și a examenelor restante aferente sem. II până la data de 8 iunie 2023 ora 16:00 atrage pierderea dreptului studentului de a se prezenta la examenele din sesiunea respectivă.
Orice probleme tehnice vor fi sesizate la secretariat până la data de 9 iunie 2023, ora 12:00. Acest tip de reclamaţii nu se vor lua în considerare după această dată şi nu pot fi invocate ca motiv pentru neefectuarea opţiunii pentru una dintre datele de examinare.

IMPORTANT

Plata taxelor se poate realiza:

- fie online pe platforma UBB AcademicInfo: https://academicinfo.ubbcluj.ro/info/">https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ - secțiunea Taxe
- fie în numerar sau cu cardul la Casieria facultăţii (parter, Biroul P4), de luni până vineri, între orele 9-12.

Pentru probleme legate de taxe vă rugăm să vă adresați doamnei Liana Pașcadi, la nr. de telefon 0264405300, interior 5915 sau adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

In vederea verificarii antiplagiat se foloseste platforma turnitin.

Studentii care nu au conturi isi vor scrie adresa pe acest formular Google, unde se vor loga cu adresa institutionala @law.ubbcluj.ro

Formularul ramane deschis pana in data de 28.05.2023

Dupa aceasta data se vor importa in platforma adrese de mail colectate iar platforma va trimite mailuri prin care va invita sa va creati contul. Urmati instructiunile din mail si din platforma.

La crearea contului e posibil sa intalniti o eroare de tipul "perechea adresa de mail / nume de familie nu se potrivesc". Aceasta eroare este datorata diacriticelor. Incercati sa folositi diacriticele din layoutul Romanian Standard si Romanian Legacy. Daca nu reusiti adresati-va secretariatului care va va trimite numele asa cum este in baza noastra de date, urmand sa il luati cu copy/paste si sa il puneti in formularul din platforma.

Cei care nu au adresa institutionala se vor adresa secretariatului in vederea crearii unei astfel de adrese si inscrierii in platforma turnitin.

Dupa ce si-au creat contul studentii se vor loga in platforma si se vor inscrie in clasa indrumatorului cu ajutorul Class/section ID / Enrolment key din tabelul atasat acestui mesaj.

enroll button image

Studentii vor incarca lucrarea in assignment-ul corespunzator nivelului lor de studii (licenta/disertatie).

Lucrarile se pot incarca de mai multe ori dar nu mai mult de 3 ori/zi. Dupa 24 de ore se pot incarca din nou 3 variante ale lucrararii.

Attachments:
Download this file (Indrumatori.xlsx)Indrumatori.xlsx[ ]9 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11