Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Facultatea de Drept anunță deschiderea selecției pentru echipa de studenți care va participa la concursul de drept fiscal GTTC Universities Competition VIII (Passive Income).

Ne face plăcere să reamintim, cu această ocazie, o performanță deosebită a studenților Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca: La concursul "GTTC Universities Project VII: Scope and Framework 2022 - 2023" la prima sa participare, echipa Facultății de Drept din Cluj a obținut poziția a șasea în clasamentul mondial final.

În atenția studenților din anii II și III

Concursul de eseuri „law, sweet law‟ organizat de Schoenherr (acum la ediția a treia) vine cu o nouă provocare pentru studenții în anii al II-lea și al III-lea la toate facultățile de Drept din România. E simplu să participi: alege una dintre cele 6 teme de concurs, scrie cel mai bun eseu pe tema respectivă și poți câștiga unul dintre cele 6 premii a câte 3.000 lei fiecare.

Termenul de depunere a eseurilor este 15 decembrie 2023.

Bonus: toți participanții sunt eligibili pentru programul de internship plătit derulat de Schoenherr în vara anului 2024.

Detalii despre teme și cum să participi aici: https://www.schoenherr.eu/careers/law-sweet-law-essay-contest-romania/

După cum am menționat cu diverse ocazii, conturile Office 365 (de forma @stud.ubbcluj.ro) sunt puse la dispoziția fiecărui student de către UBB și sunt administrate de departamentul DTIC al UBB.

În cazul în care primiți un mesaj de forma: contul dumneavoastră a fost blocat în urma detectării unor activitați suspicioase dar și pentru alte probleme legate de acest cont (ex. conectarea la MS Teams etc.) vă rugăm să deschideți un tichet pe pagina de asistență a DTIC.

Nu trimiteți mailuri la facultate deoarece facultatea nu poate rezolva problemele legate de conturile Office 365 iar aceste mailuri vor fi ignorate. 

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11