Lawyr.it a lansat în această lună cel de-al nouălea număr

Lawyr.it, revista de drept realizată exclusiv de studenţi, a lansat, în această lună, cel de-al nouălea număr, în care puteţi citi despre cele mai importante oportunităţi şi evenimente ale toamnei anului 2015, precum şi o serie de reportaje şi articole de drept intern şi internaţional. Mai mult, în acest număr, Lawyr.it a pregătit, în secţiunea Professional Spotlight, interviuri cu profesorul universitar Louise Gullifer de la Universitatea Oxford și doamna avocat Monica Moisin.

Puteţi afla mai multe accesând următorul link: http://lawyr.it/index.php/about-us/news/612-special-autumn-offer-a-brand-new-issue-and-a-new-lawyr-it-team

Despre Lawyr.it

Lawyr.it este un proiect fondat de o echipă de studenţi români în urmă cu aproape doi ani, extinzându-se mai apoi şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est, devenind astfel prima publicaţie în domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizată exclusiv de studenţi. În afară de revistă, site-ul Lawyr.it mai conţine şi un blog, o rubrică de prezentare a celor mai noi oportunităţi pentru studenţi, precum şi un dicţionar de termeni juridici.

Mai multe detalii despre proiectul Lawyr.it pot fi găsite pe www.lawyr.it

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11