Stagiu de vară la DLA Piper București

Vrei să dobândeşti experienţă practică în aria de drept preferată? Îți place să interacționezi și să înveți de la profesioniști? Eşti interesat să-ţi dezvolți abilități esențiale precum managementul timpului, organizare, adaptabilitate și lucru în echipă?

Dacă ești student la Drept în anul III, ai cunoștinţe juridice solide, ai inițiativă şi ești creativ, te invităm să trimiți aplicația ta pentru stagiul de vară DLA Piper București până pe 19 martie 2023. Aplicația trebuie să includă CV, un document care să ateste notele obţinute în facultate şi o scrisoare de intenţie (format word sau pdf).

Ca membru al echipei DLA Piper, vei avea access la programe de mentorship, vei avea ocazia să dobândeşti cunoştinţe tehnice și să beneficiezi de dimensiunea internațională și oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură de business din lume, aflată pentru al 13-lea an consecutiv pe locul #1 în clasamentul global M&A.

Stagiul de vară este o șansă excelentă de a fi parte a unei echipe unice de avocaţi cu experienţă în toate ariile de practică, de a fi implicat în proiecte de anvergură internațională şi de a relaționa cu clienți din sectoare diverse de activitate. Prin participarea la programul nostru, vei putea experimenta mediul de lucru într-o firmă de avocatură de top, de a oferi soluţii inovatoare la probleme juridice complexe şi a vă adapta la dinamica unei organizații internaționale.

Pentru a aplica, accesați acest link: https://careers.dlapiper.com/job/1078/

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11