Lawyr.it se pregăteşte de lansarea celui de-al nouălea număr

Lawyr.it se pregăteşte de lansarea celui de-al nouălea număr, ocazie cu care îi invităm pe studenţi, ca de obicei, să contribuie la realizarea acestuia.

Aşteptăm aticolele voastre pe o temă juridică la alegere pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 20 august.

Articolele trebuie să cuprindă între 1350 şi 2500 de cuvinte, să respecte indicaţiile din secţiunea Editorial Guidelines, precum şi cerinţele sistemului de citare Harvard. Mai multe detalii pot fi obţinute accesând site-ul Lawyr.it: http://www.lawyr.it/index.php/about-us/news/537-lawyr-it-launches-a-new-open-call-for-submissions

Despre Lawyr.it

Lawyr.it a fost fondată de o echipă de studenţi români în urmă cu aproape doi ani, extinzându-se mai apoi şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est, devenind astfel prima publicaţie în domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizată exclusiv de studenţi. În afară de revistă, site-ul Lawyr.it mai conţine şi un blog, o rubrică de prezentare a celor mai noi oportunităţi pentru studenţi, precum şi un dicţionar de termeni juridici. În plus, Lawyr.it a realizat şi proiectul Compendium, din dorinţa de a veni în ajutorul studenţilor de la Drept care doresc să facă practică sau să lucreze într-o firmă de avocatură.

Mai multe detalii despre proiectul Lawyr.it pot fi găsite pe www.lawyr.it

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11