simona4Oficiul permanent al admiterii

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Confirmare si redistribuire locuri. Depunere dosare. Cereri cazare

A. CONFIRMAREA și REDISTRIBUIREA LOCURILOR  - online(13 septembrie - 15 septembrie - ora 10 dimineata)

Veți confirma ocuparea locului online - https://admitere2021.ubbcluj.ro/ prin :

- descărcarea contractului de școlarizare, urmată de completarea, semnarea şi încărcarea sa (sub forma unui singur document PDF) în dosarul dvs din platforma online a admiterii (https://admitere2021.ubbcluj.ro/).
La completarea contractului- va rugam sa completati toate rubricile ( Facultatea DREPT, Domeniul DREPT, Specializarea masteratului) si sa semnati.

Nu uitati să apasati butonul CONFIRMĂ-ȚI LOCUL, din dreapta-jos a paginii, pentru a finaliza procesul!!!!

- dacă ati obținut un loc cu taxă, confirmarea locului presupune și achitarea primei rate a taxei de școlarizare - 900 lei pe platforma https://admitere2021.ubbcluj.ro/ . În cazul în care optati pentru o altă metodă de plată decât cea oferită de platforma , va trebui să încarcati în platformă și o dovadă a plății (ordin de plată sau raport al tranzacției). NU SE ACORDA REDUCERI PENTRU PLATA INTEGRALA A TAXEI

Pentru achitarea taxei recomandăm plata online pe platforma de admitere. În cazuri exceptionale, taxa se poate achita prin ordin de plată (prin orice bancă comercială din România), în contul IBAN al Universităţii "Babeş-Bolyai", nr. RO35TREZ21620F330500XXXX, deschis la Trezoreria Cluj, (Cod Unic de Înregistrare - CUI: 4305849) cu specificaţia obligatorie : numele candidatului și Facultatea de Drept- CUI: 4305849 ; În cazul plății la bancă se va încărca ordinul de plată sau extrasul de cont

Dacă ati fost ADMIS, dar dariti să participati la REDISTRIBUIRE pentru a ocupa un loc buget sau  cu taxa (dacă acestea se regăsesc mai sus în lista ta de opțiuni) :

-  daca doriti sa pastrati locul obtinut - este absolut obligatoriu să confirmati locul obținut inițial, altfel veti fi eliminat din procesul de admitere și vei pierde și locul obținut inițial. De asemenea, în contul tău (https://admitere2021.ubbcluj.ro/) trebuie să selectezi butonul VREAU SĂ APLIC PENTRU REDISTRIBUIRE in perioada 13 septembrie - 15 septembrie ( ora 10 dimineata).

!!!!!!!!IMPORTANT

-daca ati fost admis la 2 specializari la BUGET , puteti alege doar 1 specializare la buget. In cazul in care doriti sa confirmati si a 2-a specializare ( la taxa) va rugam sa ne contactati prin email ( Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau telefonic (0264450443) pana miercuri 15 septembrie ora 9,00 pentru indrumari privind confirmarea .

- pentru orice neclaritati sau probleme  privind confirmarea sau redistribuirea va rugam sa ne contactati prin email ( Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau telefonic (0264450443) pana miercuri 15 septembrie ora 9,00 pentru indrumari privind confirmarea .

DUPA DATA DE 15 SEPTEMBRIE, ORA 10 DIMINEATA NU SE MAI POT FACE CONFIRMARI. CEI CARE DEPASESC ACEST TERMEN, VOR PIERDE LOCUL OBTINUT !!!!!

 

B. DEPUNEREA DOSARELOR PENTRU CANDIDATII ADMISI LA MASTER (buget si taxa) - prin prezența fizică a candidatului:

1. Candidații admiși și confirmați la BUGET vor depune în original la Secretariatul Facultății de Drept (str. Avram Iancu nr 11, Cluj-Napoca), DUPA CONFIRMAREA LOCULUI online  în perioada 13 septembrie - 23 septembrie ( de luni pana vineri intre orele 9-14) urmatoarele actele :

- Adeverința de licență ( pentru absolvenții 2021) sau diploma de licența și suplimentul la diploma în original
- Diploma de Bacalaureat și foaia matricolă de la nivel liceu în original
- atestatul de competență lingvistică (copie)
- Certificat de naștere în copie și originalul (se va face conformitatea la secretariat) sau copie legalizată notarial
- Carte de identitate copie simplă
- Adeverința medicală tip în original
- 2 fotografii tip buletin de identitate (3/4)
- contractul de școlarizare (cel încarcat pe platforma la confirmare)- în original
- DOSAR PLIC (numele, prenumele și specializarea masterarului se scriu cu majuscule pe dosar).

1. Candidații admiși și confirmați la TAXA vor depune în original la Secretariatul Facultății de Drept (str. Avram Iancu nr 11, Cluj-Napoca), DUPA CONFIRMAREA LOCULUI online  în perioada 13 septembrie - 23 septembrie ( de luni pana vineri intre orele 9-14) urmatoarele actele :

- Adeverința de licență ( pentru absolvenții 2021) sau diploma de licența și suplimentul la diploma - în copie și originalul (se va face conformitatea la secretariat) sau copie legalizată notarial
- Diploma de Bacalaureat și foaia matricolă de la nivel liceu - în copie și originalul (se va face conformitatea la secretariat) sau copie legalizată notarial
- atestatul de competență lingvistică (copie)
- Certificat de naștere în copie și originalul (se va face conformitatea la secretariat) sau copie legalizată notarial
- Carte de identitate -  copie
- Adeverința medicală tip în original
- 2 fotografii tip buletin de identitate (3/4)
- contractul de școlarizare (cel încarcat pe platforma la confirmare)- în original
- DOSAR PLIC (numele, prenumele și specializarea masterarului se scriu cu majuscule pe dosar).

IMPORTANT - Absolventii Facultatii de Drept, UBB promotia 2021 a caror acte se gasesc la secretariatul anului 4 se vor prezenta initial in biroul P1 pentru a semna fisa de lichidare si a ridica actele .

C. CERERILE DE CAMIN se vor trimite pe email exclusiv in perioada 13-17 septembrie ( pana la ora 11 dimineata)  la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (formular atasat)

PENTRU CAZAREA PE CAZ SOCIAL- consultati conditiile aici https://law.ubbcluj.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4564:cazare-an-1-2021-2022&catid=44&Itemid=122

termen - 17 septembrie 2021, ora 11

Attachments:
Download this file (Cerere cazare 2021. Master.pdf)Cerere cazare 2021. Master.pdf[ ]97 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11