simona4Oficiul permanent al admiterii

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Programare examen/interviu - master -09.09.2021

PROGRAMAREA EXAMENELOR/INTERVIURILOR de admitere la master din data de 9 septembrie

1. INSTITUŢII DE DREPT PRIVAT - examen ONLINE, în limba română, (pe platforma Google, prin logare cu contul institutional), scris, 27 de grile (cu 3 variante de răspuns, din care una sigur corectă), timp de lucru 1 oră. Ora examenului: 9:00, cu obligația candidaților de a se loga cel târziu la 8:30, pentru verificarea identității. Vă rugăm să aveți la dvs legitimația de concurs ( se va primi pe email, după înscriere). Contul institutional ( pentru candidatii care nu detin un astfel de cont) vi se va genera si vi se va trimite pe email in data de 8 septembrie ( dupa ora 20). Procedura de examen este afisata mai jos.

2. ŞTIINŢE PENALE ŞI CRIMINALISTICĂ examen SCRIS ( cu prezența fizică a candidaților), în limba română), timp de lucru 2 ore. Ora examenului: 9:00, cu obligația candidaților de a se prezenta la sala cel târziu la 8:30, pentru verificarea identității. Vă rugăm să aveți la dvs legitimația de concurs ( se va primi pe email, după înscriere). Examenul va avea loc în sala P6 ( Facultatea de Drept,  str Avram Iancu nr.11)

În contextul măsurilor adoptate la nivel național pentru reducerea riscurilor de răspândire a infecției cu noul Coronavirus, candidații vor avea asupra lor măști de protecție. Pe durata desfăşurării probei se interzice candidaților să deţină asupra lor telefoane mobile sau alte dispozitive de comunicare la distanţă.

3. DREPTUL EUROPEAN ŞI DREPTUL NAŢIONAL AL AFACERILOR - interviu ONLINE, în limba română, (pe platforma Google, prin logare cu contul institutional). Ora interviului - 9:00 . Vă rugăm să aveți la dvs legitimația de concurs ( se va primi pe email, după înscriere).  Contul institutional ( pentru candidatii care nu detin un astfel de cont) vi se va genera si vi se va trimite pe email in data de 8 septembrie ( dupa ora 20). Linkul pentru examen este afisat pe pagina facultății/ Admitere nivel master.(partea stanga a pagini- Calendarul examenelor. Pentru a participa la o întâlnire faceți click pe intâlnirea din calendar și apoi pe link-ul mai multe detalii. Apoi pe Participați la Hangouts Meet (cu adresa institutionala)

4. DREPT PRIVAT AL UNIUNII EUROPENE- interviu ONLINE, în limba maghiara, (pe platforma Google, prin logare cu contul institutional). Ora interviului - 08:30 Vă rugăm să aveți la dvs legitimația de concurs ( se va primi pe email, după înscriere).  Contul institutional ( pentru candidatii care nu detin un astfel de cont) vi se va genera si vi se va trimite pe email in data de 8 septembrie ( dupa ora 20).  Linkul pentru examen este afisat pe pagina facultății/ Admitere nivel master.(partea stanga a pagini- Calendarul examenelor. Pentru a participa la o întâlnire faceți click pe intâlnirea din calendar și apoi pe link-ul mai multe detalii. Apoi pe Participați la Hangouts Meet (cu adresa institutionala)

5. DREPTUL INTERNAŢIONAL ŞI COMPARAT AL AFACERILOR -interviu ONLINE, în limba engleză, (pe platforma Google, prin logare cu contul institutional). Ora interviului - 11:00. Vă rugăm să aveți la dvs legitimația de concurs ( se va primi pe email, după înscriere).  Contul institutional ( pentru candidatii care nu detin un astfel de cont) vi se va genera si vi se va trimite pe email in data de 8 septembrie ( dupa ora 20).  Linkul pentru examen este afisat pe pagina facultății/ Admitere nivel master.(partea stanga a pagini- Calendarul examenelor. Pentru a participa la o întâlnire faceți click pe intâlnirea din calendar și apoi pe link-ul mai multe detalii. Apoi pe Participați la Hangouts Meet (cu adresa institutionala)

6. DREPT PRIVAT COMPARAT -interviu ONLINE, - NU SE VA ORGANIZA

Attachments:
Download this file (Procedura_examen_Inst.dr.privat.pdf)Procedura_examen_Inst.dr.privat.pdf[ ]158 kB

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11