Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Eveniment | Te-ai decis ce vei face după facultate, sau încă te gândești ce carieră juridică vrei să urmezi? Ți-ai făcut planuri pentru vacanța de vară și ai ales programele pentru studenți care te-ar putea ajuta să dai startul carierei tale? Oricare ar fi răspunsul, dacă avocatura se află pe lista ta de opțiuni, avocații de la Schoenherr și Asociații SCA te invită să vorbiți despre viitorul tău. Vino joi, 25 martie 2021, la ora 4:00pm la acest eveniment online și află mai multe. Detalii și înscrieri: https://www.schoenherr.eu/careers/events/virtual-meeting-with-schoenherr-bucharest-lawyers/

Firma de avocatură Schoenherr și Asociații  va organiza în luna martie a acestui an un eveniment online dedicat studenților din anii II și III.

Scopul evenimentului este de a crește nivelul de informare a viitorilor juriști cu privire la opțiunile de carieră în avocatura de afaceri. Firma își propune să discute despre ce presupune activitatea profesională într-o firmă internațională de avocatură în diverse arii de practică, precum și să ofere informații despre programele pentru studenți (școala de vară, stagiile de practică).

În a doua etapă, regăsiți teaser-ul firmei atașat acestui anunț.

Atașat, regăsiți Ghidul privind asigurarea protecției datelor cu caracter personal în timpul desfășurării examenelor prin intermediul tehnologiei și al internetului la UBB.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11