Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Conform Hotărârii Consiliului facultăţii din data de 15 ianuarie 2021, desfăşurarea activităţilor didactice în sem. al II-lea al anului universitar 2020-2021 va avea loc exclusiv ONLINE.

Conform Hotărîrii Consiliului Facultății nr. 16/19.11.2020, art.13 nu se acordă nicio reducere la taxa de școlarizare pentru studenții orfani de unul sau ambii părinți, precun și pentru cei care se încadrează într-o categorie de handicap.

Având în vedere strategia Facultăţii de Drept de a susţine şi de a sprijini participarea studenţilor la conferinţe de specialitate, atât naţionale cât şi internaţionale, a fost încheiat un parteneriat strategic între instituţia noastră şi Conferinţa Internaţională Legal Accelerators.

În acest sens, studenţii Facultăţii de Drept care sunt beneficiari ai burselor sociale beneficiază gratuit de un bilet (Basic Event Pass) pentru ambele zile în care se va desfăşura conferinţa Legal Accelerators.

De asemenea, precizăm faptul că toţi ceilalţi studenţi beneficiază de o reducere de 50% din preţul biletelor la această conferinţă.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi regăsite pe site-ul oficial al conferinţei: https://legalaccelerators.com/.

Pentru a beneficia de facilităţile expuse anterior, studenţii interesaţi sunt rugaţi să contacteze organizatorii evenimentului la următoarea adresă de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11