Afişier general secretariat

În această secţiune se vor publica anunţurile şi evenimentele care privesc toţi anii de studii. Consultaţi regulat acest afişier împreună cu cel al anului dvs. de studii.

Attachments:
Download this file (10 mai UBB.jpg)10 mai UBB.jpg[ ]110 kB

Echipa Facultății de Drept a Universității Babes-Bolyai a câștigat Hexagonul Facultăților de Drept, cu rezultate excepționale la probele științifice:


- locul I la drept penal, studenții Bianca Trif și Laurențiu Negrean, coordonator asistent Ioana Curt, dr. Oana Bugnar, doctorand Gabriela Ola,


- locul I la drept civil, studenții Andrada Căileanu și Filip Marinău, coordonator lector David Mihai,


- locul III la drept constituțional, studenții Alin Chifor și Cristian Ciornea, coordonator Mihnea Novac.


Felicitări studenților și colegilor care au coordonat echipele!

PROGRAM EURO 200

Luând în considerare prevederile H.G. nr. 1294/2004 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 269/2004 privind acordarea unui ajuotr financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare, actele necesare în dosarul pentru obținere ajutorului financiar EURO 200 sunt:

1. cerere tip (Anexa 2 la Normele metodologice prevăzute de HG 1294/2004)
2. actul de identitate al studentului care aplică (original şi copie)
3. certificate de naştere şi/sau actele de identitate ale membrilor familiei ( original şi copie)
4. adeverinţe de elev/student ale fraţilor
5. actele doveditoare, în original, privind veniturile brute cu caracter permanent realizate de către membrii familiei în luna precedentă depunerii cererii (în original)
6. declaraţie pe propria răspundere cum că venitul brut lunar pe membru de familie se încadrează în baremul prevăzut prin lege (mai mic sau egal cu 250 lei) şi că familia dispune de diferenţa de bani pentru achiziţionarea calculatorului (se va semna la depunere)
7. adeverinţă eliberată de către facultate din care să rezulte că studentul a promovat minimum 45 de credite în anul universitar anterior depunerii cererii ( cu excepţia studenţilor din anul I), respectiv adeverinţă din care să rezulte calitatea de student ( pentru studenţii din anul I)
8. declaraţii privind bunurile mobile sau imobile ale familiei ( formular tip la nivel de universitate)
9. declaraţia pe propria răspundere că studentul deţine documentele cerute la dosar în original şi le va depune în format fizic dacă acestea vor fi solicitate de către universitate (formular tip la nivel de universitate).

MENŢIUNE: Universitatea Babeş-Bolyai îşi rezervă dreptul de a cere solicitanţilor o declaraţie pe propria răspundere cum că membrii familiei nu lucrează în străinătate (se va semna la depunere).

Studenţii vor trimite dosarul complet în format electronic la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , până la data de 15 iunie 2021, ora 12..
Nu vor fi acceptate dosare incomplete.
Legislaţia poate fi consultată la: http://euro200.edu.ro/

Formularele tip precum și legislația în vigoare pot fi găsite aici: https://www.ubbcluj.ro/ro/studenti/euro-200 
 

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11