Erasmus

the European Community programme in the field of higher education

În documentul atașat veți găsi rezultatele selecției pentru mobilitățile ERASMUS pentru sem II, anul universitar 2020-2021

PRECIZĂRI:

1 .Candidați care nu au depus certificate de competență lingvistică ,urmează a fi testați online (OLS) pentru a se verifica nivelul minim B2 la competența lingvistică. În urma promovării acestei testări, vor fi considerați admiși definitiv la mobilitățile Erasmus aferente. Studenții vor fi contactați prin email  (emailul insitutuțional)în vedere acestei testări, într-una din zilele următoare.

2. În funcție de evoluția situației globale privind pandemia COVID-19, studenții selectați pot RENUNȚA la mobilitate oricand, printr-o cerere scrisă adresată dnei lect.dr. Diana Botău (coordonator Erasmus, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) și doamnei Simona Maria POP (secretar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

3. Pentru a consulta oferta de  cursuri a universitatilor pentru care ati fost selectati , vă rugăm consultați siteurile facultățile partenere. https://law.ubbcluj.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=39&Itemid=136

În mod special, studenții admiși la univerisitățile din Franța și care doresc să studieze în engleză sunt sfătuiți  sa verifice lista de cursuri disponibile si sa se asigure ca au suficiente cursuri in engleza in oferta universitatii partenere.

4. Studenții selectați vor fi contactați prin email de universitățile partenere și le se vom comunica, tot prin email, procedura pe care o vor avea de parcurs în continuare.

5. Toate informațiile legate de programul Erasmus și procedurile ce trebuie urmate de către studentul selectat pot fi găsite pe siteul CCI https://cci.ubbcluj.ro/erasmus/erasmus.php - Outgoing Students.
De asemenea, pentru lămuriri suplimentare vă rugăm să ne contactați:
- lect.dr. Diana Botău – coordonator Erasmus Facultatea de Drept - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- Oana Cozmuța – responsabil Erasmus în cadrul CCI Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- Simona-Maria Pop –secretar Erasmus Facultatea de Drept –Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În condiţiile excepţionale generate de măsurile impuse pentru reducerea numărului de infecţii cu COVID-19, în baza adresei CCI nr. 815/16 martie 2020  selecţia pentru mobilităţi Erasmus de studiu se va desfăşura prin concurs de dosare, fără interviu.

MOBILITĂȚILE SE VOR DESFĂȘURA ÎN SEM 2 AL ANULUI UNIVERSITAR 2020-2021, având durata de 4,5/5 luni!

Selecția se adresează studenților de la MASTER, DOCTORAT precum și celor aflați în anii de studiu 2,3,4 nivel licență.

CALENDAR de desfășurare a selecției- mobilități Erasmus


I. Dosarele de candidatură se vor trimite pe email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în perioada 21 -28 octombrie 2020 (ora 14:00)

Vă rugăm să trimiteți următoarele documente pe email în format pdf :
1. fișa candidatului (formular-tip)- atasat
2. declaraţie pe proprie răspundere (formular-tip)- atasat
3. copie simplă după carte de identitate;
4. certificat de competenţă lingvistică pentru limba în care se studiază la universitatea parteneră (Lingua, Alpha, alte certificate internaţionale, de ex. Toefl, Camdridge, DELF/DALF, DELE etc.) ;
Dacă nu dețineți un astfel de certificat puteți trimite dosarul și fără sub rezerva că după procesul de selecţie se va realiza o testare online pe portalul OLS şi studenţii vor trebui să obţină punctajul necesar la acea testare.
5. CV european în limba în care candidatul intenţionează să studieze;
6. o scrisoare de motivare a candidaturii, redactată în limba în care candidatul intenţionează să studieze.
7. În cazul masteranzilor –copie după diploma sau adeverința de licență
8. În cazul doctoranzilor - copie după diploma de licență și copie după diploma sau adeverința de master

Studenții sunt încurajați să candideze pentru cât mai multe locații pentru mai multe sanse, având în vedere situația actuală . În cazul în care doriți să candidați pentru mai multe locații veți completa câte o fișă a candidatului și o scrisoare de motivare pentru fiecare.

II. Selecția va consta într-un concurs de dosare prin care se vor evalua documentele trimise, precum și situația școlară a candidatului .

IMPORTANT :

- În funcție de evoluția situației globale privind pandemia COVID-19, studenții selectați pot RENUNȚA la mobilitate.


Pentru detalii: lect.dr. Diana Botău (coordonator Erasmus, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) sau Simona Maria POP (secretar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

ERASMUS the European Community programme in the field of higher education

Rezultatele concursului de dosare din 2020 – mobilități Erasmus 2020-2021

Următorii studenți au fost ADMIȘI definitiv pentru mobilitățile Erasmus din anul 2020-2021:

Nr.matricol Universitate la care au fost acceptați durata /semestrul
14133 Univ. Viena-Austria 9 luni /1 an
14266 Univ. Paris II Panthéon-Assas-Franta 4,5 luni/sem 1
13322 Univ. Toulouse-Franta 5 luni/sem.1
13097 Univ. Halle-Germania 4,5 luni/sem 1
14264 Univ.Vytautas Magnus-Lituania 5 luni/sem.2
12874 Univ. Radboud (Nijmegen)-Olanda 5 luni/sem.1
14394 Univ. Paris II Panthéon-Assas-Franta 9 luni/1 an
14114 Univ. Pecs-Ungaria 4,5 luni/sem 2
14065 Univ. Radboud (Nijmegen)-Olanda 5 luni/sem.2
14216 Univ. Radboud (Nijmegen)-Olanda 5 luni/sem.1
14226 Univ. Viena-Austria 4,5 luni/sem.2
13084 Univ. Trento-Italia 5luni/sem 1
12847 Univ. Trento-Italia 5luni/sem 1
14244 Univ.Pedagogical of Cracow-Polonia 5 luni/sem.2
14349 Univ.Pedagogical of Cracow-Polonia 5 luni/sem.2

Următorii studenți au fost admiși PROVIZORIU pentru mobilitățile Erasmus din anul 2020-2021. Acești candidați nu au depus certificate de competență lingvistică și urmează a fi testați online (OLS) pentru a se verifica nivelul minim B2 la competența lingvistică. În urma promovării acestei testări, vor fi considerați admiși definitiv la mobilitățile Erasmus aferene. Studenții vor fi contactați prin email în vedere acestei testări, într-una din zilele următoare.

Nr.matricol Universitate la care au fost acceptați durata /semestrul
13343 Univ. Nantes-Franta 5 luni/sem.1
14048 Univ.Vytautas Magnus-Lituania 5 luni/sem.2
13961 Univ. Vigo-Spania 10 luni/1 an
14421 Univ. Radboud (Nijmegen)-Olanda 5 luni/sem.1

 

Candidatii cu numerele matricole 13869, 13790 și 13958 au fost respinși.

Rezultatele au fost afișate astăzi, vineri, 10 aprilie 2020, ora , iar eventualele contestații se pot trimite prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până luni, 13 aprilie 2020 ora 12:00.

Important
1. În funcție de modul în care se derulează în continuare epidemia de Covid 19, este posibil ca mobilitățile din semestrul I să se amâne pentru semestrul al II-lea. Vă vom ține la curent cu privire la acest aspect
2. Pentru semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021 vom mai organiza o selecție în toamna aceasta, în limita locurilor care au rămas disponibile. Studenții care nu au fost selectați acum pot participa din nou la selecția din toamnă.
3. Studenții selectați vor fi contactați prin email de universitățile partenere și le se vom comunica, tot prin email, procedura pe care o vor avea de parcurs în continuare.
Pentru mai multe informații despre programul Erasmus și etapele care trebuie urmate puteți consulta pagina de internet https://cci.ubbcluj.ro/erasmus/erasmus.php - Outgoing Students.
De asemenea, pentru lămuriri suplimentare vă rugăm să contactați:
- lect.dr. Diana Botău – coordonator Erasmus Facultatea de Drept - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- Oana Cozmuța – responsabil Erasmus în cadrul CCI Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- Simona-Maria Pop –secretar Erasmus Facultatea de Drept –Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În condiţiile excepţionale generate de măsurile impuse pentru reducerea numărului de infecţii cu COVID-19, în baza adresei CCI nr. 815/16 martie 2020 în această primăvară selecţia pentru mobilităţi Erasmus de studiu se va desfăşura prin concurs de dosare, fără interviu.

Selecția se adresează studenților aflați în anii de studiu 1, 2,3, nivel licență. Pentru nivelul master și doctorat selecția va avea loc în luna octombrie 2020.

CALENDAR de desfășurare a selecției- mobilități Erasmus

I. Dosarele de candidatură se vor trimite pe email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în perioada 18 martie – 7 aprilie 2020.

Vă rugăm să trimiteți următoarele documente în format pdf :
1. fișa candidatului (formular-tip -atașat mai jos)
2. declaraţie pe proprie răspundere (formular-tip -atașat mai jos);
3. copie simplă după carte de identitate;
4. CV european în limba în care candidatul intenţionează să studieze;
5. o scrisoare de motivare a candidaturii, redactată în limba în care candidatul intenţionează să studieze.
În cazul în care doriți să candidați pentru mai multe locații veți completa câte o fișă a candidatului și o scrisoare de motivare pentru fiecare.

DE REȚINUT!

La această selecţie studenţii sunt acceptaţi fără certificat de competenţă lingvistică, cu mențiunea că, cei care dețin deja un certificat ,îl pot trimite în format pdf.

II. Selecția va consta într-un concurs de dosare prin care se vor evalua documentele trimise, precum și situația școlară a candidatului .
III. Afișarea rezultatelor – 10 aprilie 2020.

IMPORTANT :

După procesul de selecţie, pentru studenții selectați,  se va realiza o TESTARE ONLINE A COMPETENȚEI LINGVISTICE pe portalul OLS  ,studenții vor fi contactați pe email în acest sens şi vor trebui să obţină punctajul necesar la acea testare.

Ca urmare, rezultatele selecției vor fi provizorii până la promovarea testării competenței pe portalul OLS 

- Puteți opta pentru o mobiliate în semestrul I (2020-2021), semestrul II (2020-2021) sau întreg anul universitar 2020-2021.
- În funcție de evoluția situației globale privind pandemia COVID-19, studenții selectați pot RENUNȚA la mobilitate oricand.

Pentru detalii: lect.dr. Diana Botău (coordonator Erasmus, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) sau Simona Maria POP (secretar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Atașate veți găsi:

- lista mobilităților pentru 2020-2021

- fișa candidatului

-declarația pe proprie răspundere

Informații despre programul Erasmus -https://cci.ubbcluj.ro/erasmus/erasmus.php

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11