simona4Oficiul permanent al admiterii

Simona-Maria Pop
0264-450443,
0264-405300, int. 5927
smpop@law.ubbcluj.ro

Afişier admitere doctorat

Informaţii ce privesc concursul de admitere la doctorat.

CALENDARUL ADMITERII LA DOCTORAT 2022

ÎNSCRIERI5 – 9 septembrie 2022 (până la ora 14)

- ONLINE (Obligatoriu)  la https://admitere2022.ubbcluj.ro și  

-FIZIC (obligatoriu) -la secretariatul Şcolii Doctorale Drept între orele 9-14 - Facultatea de Drept, strada Avram Iancu nr. 11

DESFĂŞURAREA PROBELOR din cadrul concursului de admitere 

Proba scrisă- 14 septembrie 2022 -orele 9-11- Amfiteatrul Eugeniu Speranția (P6)- parter- Facultatea de Drept, strada Avram Iancu nr. 11

Pe durata desfăşurării probei se interzice candidaților să deţină asupra lor telefoane mobile sau alte dispozitive de comunicare la distanţă.
Durată probei de concurs este de 2 ore

Rezultatele vor fi afișate exclusiv cu numărul de legitimație primit și nu nominal, ca atare păstrați legitimația de concurs pentru a vă putea identifica pe liste!

Proba orală - 14 septembrie 2022 , de la ora 12 - Facultatea de Drept, strada Avram Iancu nr. 11- sala 105- etajul 1 Facultatea de Drept, strada Avram Iancu nr. 11

* Salile de examen /interviu pot suferi modificari, ca atare , va rugam consultati siteul cu o zi inainte de examen si interviu pentru informatii actualizate.

UPDATE!!!!!!!!Confirmarea ocupării locurilor –16 – 18 septembrie 2022 ( ONLINE )

Înmatricularea ca studenţi-doctoranzi (începerea programului de doctorat) 3 octombrie 2022

TAXELE DE STUDII PENTRU DOCTORANZII PE LOCURI CU TAXĂ

Taxa anuală de școlarizare - 5.500 lei ( din care prima transă de 1375 se va achita la confirmarea locurilor)
Taxa de susținere a tezei de doctorat -  5.000 lei

DISTRIBUȚIA LOCURILOR PENTRU ADMITERE:

1. Prof. dr. Mircea Bob- Bocșan-Drept civil - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 1 loc, buget, fără bursă
2. Prof. dr. Sergiu Bogdan -Drept penal - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 1 loc, buget, CU bursă, CU frecvență
3. Prof. dr. Radu N. Catană - Drept comercial - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 1 loc, taxă în valută pentru cetățeni străini ( care au obținut acordul profesorului până în data de 30 iunie 2022)
4. Prof. dr. Dacian Dragoş -Drept administrativ - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 1 loc, buget, CU bursă, CU frecvență
5. Prof. dr. Gheorghiţă Mateuţ - Drept penal - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  - 2 locuri, buget, fără bursă
6.Prof. dr. Ovidiu Podaru -Drept administrativ - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 1 loc, taxă
7.  Prof. dr. Ioana Vasiu - Drept public Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 2 locuri, buget, fără bursă
8. Conf.dr. Sorin Alămoreanu -Criminalistica - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - 2 locuri, buget, fără bursă și 1 loc, taxă

TEMATICA DE ADMITERE - afișată la secțiunea Documente

ACTELE NECESARE https://doctorat.ubbcluj.ro/ro/actele-necesare-inscrierii-la-concursul-de-admitere/

Actele se vor încărca inițial în platforma de înscriere și ulterior se vor depune la Secretariatul Școlii Doctorale Drept - în perioada  5 – 9 septembrie 2022 (între orele 9-14)

 

Rezultatele pentru admiterea la doctorat  ( dupa termenul de contestatii) sesiunea septembrie 2021 au fost afisate mai jos azi 13 septembrie, ora 16 :10.

CONFIRMAREA LOCURILOR la doctorat:

13-17 septembrie 2021 ( intre orele 9-15) -candidații admiși vor confirma locul  prin prezenta la  secretariatul Școlii Doctorale Drept (biroul P3) Candidații admiși vor primi prin email detalii legate de confirmare.

15-17 septembrie 2021 (pana la ora 15)- confirmarea online. Candidații admiși vor primi prin email detalii legate de confirmare.

 

DESFĂŞURAREA PROBELOR din cadrul concursului de admitere (cu prezența FIZICĂ a candidatului):

Proba scrisă- 8 septembrie 2021 -orele 9-11- sala P6 (Facultatea de Drept, str. Avram Iancu nr. Avram Iancu nr. 11)

Candidații se vor prezenta cu legitimația de concurs și cu actul de identitate

În contextul măsurilor adoptate la nivel național pentru reducerea riscurilor de răspândire a infecției cu noul Coronavirus, candidații vor avea asupra lor măști de protecție.

Pe durata desfăşurării probei se interzice candidaților să deţină asupra lor telefoane mobile sau alte dispozitive de comunicare la distanţă.
Durată probei de concurs este de 2 ore

Rezultatele vor fi afișate exclusiv cu numărul de legitimație primit și nu nominal, ca atare păstrați legitimația de concurs pentru a vă putea identifica pe liste!

 

Proba orală - 8 septembrie 2021 , de la ora 12. sala 113 - Facultatea de Drept

Înscrierea pentru admiterea la doctorat va avea loc în perioada 30 august 2021, de la ora 10 ( dimineata) pana MARTI 7 septembrie 2021 la ora 10 (dimineata)

PAȘI OBLIGATORII pentru înscrierea la doctorat in cadrul Facultătii de Drept

PASUL 1. Completarea următorului formular Google

https://forms.gle/VDZkVw64Kequf5dQ9

cu datele solicitate si trimiterea lui (submit) până în 7 septembrie (ora 10:00 dimineata).

PASUL 2. Înscrierea și încărcarea actelor online la următoarea adresă -https://admitere2021.ubbcluj.ro/  în perioada 30 august 2021, de la ora 10 ( dimineata) pana in 7 septembrie 2021 la ora 10 (dimineata).

Candidatii vor oferi date de contact valabile (telefon si email) si isi vor verifica constant emailul și platforma de înscriere( unde vor primi toate informatiile legate de inscriere)

Procedura de înscriere pe platforma presupune parcurgerea următorilor paşi

1. Creearea unui cont pe platforma admiterii https://admitere2021.ubbcluj.ro/ (utilizați adresa de email a candidatului)
2. Validarea contului pe adresa dvs de email.
3. Autentificarea pe platforma
4. Completarea CU ATENTIE a datelor personal in sectiunea IDENTITATEA TA
5. Completarea studiilor in sectiunile STUDII PREUNIVERSITARE ,STUDII UNIVERSITARE si STUDII POSTUNIVERSITARE
6. Alegerea facultății- FACULTATEA DE DREPT
7. Selectarea Conducatorului de doctorat si bifare- Scoala doctorala Drept / Doctoral School of Law
8. Completarea rubricii - Vrem să știm mai multe despre doctoratul tău
8. Incarcarea documentelor solicitate
9. Semnarea electronic a fisei tip si a fisei de inscriere pt doctorat in limba romana ( optiunea Folosesc aceasta semnatura pt cerere)
* La fisa de inscriere, va rugam SA COMPLETATI si FORMA STUDIILOR DORITE ( tinand cont si de locurile propuse de catre profesor)
10. Descarcarea, verificarea si incarcarea fisei tip si a fisei de inscriere pt doctorat in Documente pentru specializarea ta.
11. Achitarea taxelor online cu cardul sau incarcarea dovezii platii (in cazul ordinelor de plata), respectiv incacarea dovezilor privind reducerea sau scutirea de taxa
12. Trimiterea dosarului.

Dosarul va fi verificat de comisie si veți primi pe email datele legate de statusul dosarului precum si la final, legitmatia de concurs.

Legitimația de concurs va fi listată și vă veți prezenta cu ea la examen

Candidații vor încărca în platforma admiterii scan-uri color ale următoarelor ACTE

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11