Evenimente

Evenimentele organizate de facultatea noastră sau la care facultatea este reprezentată.

Facultatea noastră prin Center for Company Law and Corporate Governance si Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara prin Centrul pentru dreptul afacerilor Timişoara vă invită la ediţia a 5-a a Conferinţei naţionale de drept comercial: Confluenţe actuale în drepul comercial.

Conferinţa va avea loc în zilele de 12 - 13 iunie 2015 la Facultatea de Drept a UBB, str. Avram Iancu nr. 11, înregistrarea participanţilor făcându-se în 12 iunie între orele 9,00 - 9,30.

Vor lua cuvântul peste 25 de intervenienţi - cadre didactice, judecători, avocaţi, practicieni în insolvenţă şi consilieri juridici.

Attachments:
Download this file (Prezentari_PPT.zip)Prezentari_PPT.zip[ ]5568 kB
Download this file (Program conferinta HMG.pdf)Program conferinta HMG.pdf[ ]1612 kB
Download this file (roll up.pdf)roll up.pdf[ ]5530 kB

Alexandros Cătălin Bakos, student în anul II, se numără printre cei zece câștigători ai concursului de eseuri organizat în România de United Nations Development Programme, având tema „Dacă ați fi Secretar General ONU pentru o zi, cum ați face lumea un loc mai bun?".

Cei zece câștigători vor face o vizită la Bruxelles, în 27 mai, pentru a-l întâlni pe Secretarul Genaral ONU, Ban Ki-moon, și pentru a-l asculta vorbind despre rolul tinerilor în probleme cheie privind dezvoltarea.

Facultatea de Drept organizează în data de 28 mai 2015, ora 9,00, Conferinţa Internaţională "Prison Overcrowding and Alternatives to Detention/ Surpopulation carcérale et alternatives à la détention" care va avea loc în Aula Magna a Universităţii "Babeş-Bolyai" (str. M. Kogălniceanu, nr. 1).

Înscrierea la conferinţă se face pe site-ul www.prisonovercrowding.eu şi este gratuită.

Limbile oficiale: franceză, engleză, cu traducere simultană între cele două limbi.

Detalii suplimentare se pot găsi pe: www.prisonovercrowding.eu

In perioada 16-25 mai 2015, echipa alcatuita din studentii Pop Cristina, Proca Laura, Neamtiu Denisa si Muresan Sergiu va reprezenta Facultatea de Drept la faza internationala a concursului de drept international public "Charles Rousseau", care se va desfasura la Paris.

sigla drept 180Universitatea Babeş-Bolyai
Facultatea de Drept

Str. Avram Iancu nr. 11
400089 Cluj-Napoca, Romania
+40 264 595504
http://law.ubbcluj.ro
/Drept.UBB.Cluj

Secretariat 
luni - vineri: 9 - 12

Taxe
luni - joi: 9 - 12
vineri: 9 - 11